Skip to content

Week van de HSP 10 t/m 16 juni 2024

Tijdens de Week van de HSP laten allerlei professionals in Nederland en België zien wat ze aanbieden op het gebied van hooggevoeligheid, oftewel hoogsensitiviteit. Voor iedere HSP (hoogsensitief persoon) is er dus van alles te proeven door middel van workshops, webinars, downloads, en meer! Laagdrempelig kennismaken op een feestelijke manier, daar staat de Week van de HSP voor.

De vorige edities in de afgelopen jaren was deze Week van de HSP een succes! Wat een hoop aandacht en positiviteit hebben we met z’n allen neergezet rondom hooggevoeligheid. Vorig jaar hebben in Nederland en België maar liefst 125 ondernemers en professionals evenementen georganiseerd. De 250 evenementen werde aangeboden door het hele land, van workshops tot webinars en van coaching tot producten en downloads. En dat stond allemaal op deze site, die maar liefst bijna 40.000 bezocht werd in de Week van de HSP, en het afgelopen jaar zelfs ruim 125.000 keer! Er werd ook veel aandacht aan gegeven in kranten en op social media. Dat is nog eens mooi samenwerken om laagdrempelig kennis te maken op een feestelijke manier! Dit jaar gaan we voor een mooie stijging en zorgen we er met z’n allen voor de HSP op een positieve manier onder de aandacht komt! Doe je mee?

Week HSP 2023 (10)
professionals-hsp-week

Laat jezelf zien!

Werk je met hoogsensitiviteit, bijvoorbeeld als coach of in je praktijk?
Dan is deze Week van de HSP een mooie kans om jezelf te laten zien. Zet jezelf op de kaart! Daag jezelf uit om op een originele en leuke manier zichtbaar te worden en nieuwe klanten aan te trekken. Het is ook een leuke manier om je omgeving te laten zien wat je doet en wat er leeft op het gebied van hooggevoeligheid. 

Voor de ondernemers onder ons: Giet dat idee in de vorm, ga het gewoon doen en meld je activiteit aan voor de Week van de HSP!

Onderzoek je eigen hoogsensitiviteit!

Ben je zelf hooggevoelig, kom je daar net achter of herken je het bij je kind? Dan is deze week dé kans om op een laagdrempelige en overzichtelijke manier kennis te maken met het onderwerp. Je kunt gratis, voor een kennismakingsprijs of met korting dingen downloaden, bijwonen en zien. Verzamel je vragen, geef vorm aan je wens en behoefte en zet koers naar meer (h)erkenning van je hoogsensitiviteit en het inzetten als kracht! De Week van de HSP 2024 komt er weer aan, en kijk in de tussentijd ook op de sites van de organisatoren van deze week: www.hoogsensitief.nl, www.anahata-coaching.nl en www.hooggevoeligheelgewoon.nl (en mysental.com)

hsp-week-info

Zet de Week van de HSP 2024 in je agenda!

10 t/m 16 juni 2024