Skip to content

5 stappen – Editie Hooggevoeligheid

Het geheim van gelukkige mensen is dat zij zich richten op het goede in het leven. Graag wil ik dat ook aan jou meegeven. Om te starten met dankbaar zijn en net dat ene zetje in de goede richting te zetten heb ik het boek ‘5 stappen per dag naar een gelukkiger leven’ ontwikkeld. In de editie Hooggevoeligheid nu elke dag met tips, inspiratie en motivatie om je hooggevoeligheid te zien als een mooie eigenschap zodat je meer energie zult ervaren.

Om jou op weg te helpen zijn er 3 stappen voor in de ochtend om op te starten en 2 stappen in de avond om je dag te reflecteren. Daarnaast is er ook ruimte voor jouw me-time op te schrijven, eigen inbreng of geluksmomentjes. Door alle kleine momenten te waarderen en dankbaar voor te zijn zal je merken dat je veel positiever in het leven gaat staan!

Na 10 dagen een inspirerende tekst, tips, inspiratie en/of motivatie met oa oefening voor meer zelfbescherming, hoe nu in te tunen bij jezelf, hoe om te gaan met een opmerking die je raakt, hoe je emoties te gebruiken, visualisatie voor meer zelfbescherming en allemaal in de stijl van Just Be You.

Datum

13 - 19 juni 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kosten

€23,90

Meer Info

Meer Lezen
Categorie
Meer Lezen
QR code