Skip to content

Acces Bars behandeling – Rust in je hoofd, je lichaam en in jezelf

Zit je hoofd vol? Ervaar je stress? Pieker je veel? Loop je over van dingen die je constant moet? Heb je weinig levenslust? Ervaar je angsten/panieken? Heb je fysieke kwaaltjes en lijkt hier maar geen verbetering in te komen?

Ik kan gun het jo om de rust in je hoofd, in je leven en in jezelf te vinden. Heb je wel eens van Acces Bars gehoord en wat kan het voor jou en je lichaam betekenen?

Wat is Access Bars®?

Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc… Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

Hoe werken de Bars®?
Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en je niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Liefs,

Margaretha Kuipers
Dazzling Margaretha

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Kosten

€90,00

Meer Info

Meer Lezen
Categorie

Organisator

Margaretha Kuipers
Telefoon
06-14618929
Email
marga@dazzlingmargaretha.nl
Website
https://dazzlingmargaretha.nl/
Meer Lezen
QR code