Skip to content

Als je lichaam niet wil, maar jij wel.

Hoogsensitiviteit. Een woord als alle andere maar wel één met een diepe dynamiek en (soms) verborgen leed!

Wat moet je er eigenlijk mee als je een diagnose hebt gekregen zoals ADHD, Autisme, PTSS of Burnout bijvoorbeeld? Niemand in de reguliere hulpverlening vertelt jou hoe je op een opbouwende manier om kan gaan met deze dynamiek waardoor het een plezierigere lading kan krijgen. Want wellicht ben je er inmiddels achter gekomen dat de reguliere standaarden en behandelprotocollen bij jou niet écht aanslaan?

Of als je niet lekker in je vel zit en lichamelijke sensaties voelt zoals; licht in je hoofd, zweverig, hoge hartslag, hoge ademhaling, opgejaagd, onzeker, angstig zijn of overprikkelt raken waardoor je tot niets komt? Je bezoekt een arts maar dan blijkt er niets te vinden en stuurt de arts je weer naar huis. Aan de ene kant gerustellend want je blijkt gezond te zijn, maar aan de andere kant ervaar jij dat totaal niet en ben je teleurgesteld omdat de arts je niet kan helpen met je klachten. Soms stelt de arts dan tóch een diagnose b.v. SOLK; Somatische Onverklaarbare Klachten. Dat lijkt leuk maar is het niet want dit blijkt een verzameling klachten te zijn waar de arts en andere reguliere hulpverleners niets mee kunnen. Jij bent wéér een frustratie en teleurstelling rijker, dat dan weer wel!

Hoe fijn zou het zijn als er iemand is die jou en jouw klachten begrijpt en op een totaal andere manier kan duiden? Die JOU ziet, hoort, serieus neemt en jou en jouw situatie holistisch benaderd met verstand van zaken?

Mijn naam is Yvonne Mirer van Praktijk MIRER te Rosmalen. Psychosociaal Coach/Lichaamsgericht en Energetisch Therapeut met ruim 30 jaar ervaring in (Trauma)hulpverlening, Complexe Jeugdzorg en (Bedrijfs)Maatschappelijk Werk. Met deze combi (regulier en alternatief) werk ik als Complementair Therapeut in mijn praktijk.

Neem contact met me op als je meer informatie wilt of misschien heb je behoefte aan begeleiding, behandeling of advies.

 

Datum

12 juni 2023
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Kosten

€85,00
Categorie
Yvonne Mirer

Organisator

Yvonne Mirer
Telefoon
0613179592
Email
info@praktijkmirer.nl
Website
https://www.praktijkmirer.nl/
QR code