Skip to content

Bijeenkomst voor hooggevoelige mannen in Middelburg

‘Man en hooggevoelig, waarom dat geen zwakte, maar een kracht is!’

Tijdens de WEEK VAN DE HSP (maandag 13 t/m zondag 19 juni) organiseert HSP ZW Nederland een gratis bijeenkomst voor hooggevoelige jongens en mannen (leeftijdsindicatie 16 tot 55 jaar). Hooggevoeligheid kan een grote rijkdom zijn en vormt de basis voor creativiteit, empathie, intuïtie en diepere verbinding. De meeste HSP’ers zijn intelligent, empathisch en creatief, maar soms ervaren mensen sensitiviteit als lastig. Denk aan onder- of overprikkeling of het overnemen van emoties van anderen. Daarom is contact met gelijkgestemden zo belangrijk.

Maandagavond 13 juni van 19.00 tot 20.30 uur zijn alle gevoelige mannen in de leeftijden van ca 16 tot ca 55 jaar welkom op deze laagdrempelige bijeenkomst in Middelburg. (na aanmelding ontvang je alle info) Het doel is om ervaringen uit te wisselen, herkenning te vinden bij anderen en verbindingen aan te gaan met gelijkgestemden.
Wil je graag bij deze HSP-avond voor mannen aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar hspzwnederland@gmail.com. Deelname is gratis. Opgave vooraf is verplicht.

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:30

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Middelburg
Categorie
Meer Lezen
QR code