Skip to content

Datum

14 - 20 juni 2021
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Kosten

€160,00

Blijf in je eigen energie en aarding, korting Reiki 1 cursus

Voel je je vaak moe?

Leeggetrokken in de buurt van anderen? Wazig in je hoofd, duizelig? Over emotioneel? Slaap je slecht? Pik je alles om je heen op en kun je je moeilijk staande houden in het leven?

Dat heeft, in de kern, alles te maken met jouw fijnstoffelijke energie. Je kunt hier zelf iets aan doen! Leer in een Tera-Mai™ Reiki cursus je energie aan te voelen, beter voor je energie te zorgen, deze op te laden zonder dat het ten koste van jezelf gaat en je energie bij jezelf te houden.

Een Tera-Mai™ Reiki cursus geeft  energie, aarding, ontspanning en inzicht

Tera-Mai™ betekent ‘Mijn Aarde’ en ‘Het bewust worden van jezelf’. Het is een helingsysteem wat werkt met de energie van de elementen, waarbij Reiki staat voor de Aarde energie. Aarding is noodzakelijk voor iedere HSP, dus je kunt de cursus als zelfzorg zien.

Korting op Reikicursus

Ik werk altijd in echt kleine, rustige groepjes van 2 tot 4 cursisten of privé cursussen (individueel). Zodat er voldoende tijd, rust een aandacht is om te ervaren en te integreren. In de week van de HSP ontvang je € 15,- korting bij je aanmelding voor een Reiki 1 cursus, in groep of privé. Data van de groepscursus vind je op de website. Een privé cursus plannen we in overleg in.

Ervaren Reiki Master Chantal van Weezel.