Skip to content

Blog: Hoogsensitiviteit: een valkuil of kracht? (deel 1) – maak je eigen handleiding

Dag lief mens,

zowel als coach en als mens blijf ik leren en neem ik daar geregeld de ruimte en tijd voor. Zo ook laatst, tijdens een webinar vanuit mijn vakvereniging en kwaliteitskeurmerk NOBCO.
Het thema was ‘Hoog sensitiviteit in coaching’, gefaciliteerd door Suzanne Nieuwenhuijs. Dit thema is altijd 2-ledig; een coach kan hoog sensitief zijn, zo ook de coachee.

Hoog sensitiviteit; misschien is het een nieuwe term voor je, misschien heb er al meer over gehoord en misschien ben je benieuwd of je zelf over deze kwaliteit beschikt? Of je weet het nu al zeker: ik ben hoogsensitief. In die laatste ‘categorie’ of ‘hokje’ (eekssss 😉 hoor ik zelf ook thuis. Ik hou helemaal niet van hokjes en ook een term maakt veel duidelijk en kan richting geven.

In mijn vak als coach, is dit super bruikbaar en kan ik mijn coachees, daarmee juist heel goed van dienst zijn. Daarin heb ik ook mogen leren en ervaren wat mijn valkuil is en hoe ik hierin de energie bewaak. Lees verder via de link en maak je eigen gebruikershandleiding met de 3 tips.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

12 - 18 juni 2023

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen
Online

Locatie

Online
Categorie
Claudia Thiessen

Organisator

Claudia Thiessen
Telefoon
0651991800
Email
claudia@pure-you.nl
Website
http://www.pure-you.nl
Meer Lezen
QR code