Skip to content

Boek: De hoogsensitieve sensatiezoeker is zo gek nog niet

Met dit boek geef ik je vanuit mijn eigen ervaring mijn persoonlijke samenvatting van HSP-HSS en afwijzingsgevoeligheid met kennis en inzichten, die mij enorm geholpen hebben in mijn zelfvertrouwen en acceptatie. Stap voor stap neem ik je mee en al lezende en al doende leer je steeds meer, ook over jezelf. Iedere HSP is uniek en weten hoe het voor jou werkt, maakt je sterk en maakt dat je de vruchten ervan kan plukken. En graag geef ik je concrete handvatten zodat je met zelfvertrouwen de laatste stap kan zetten en uitvoeren: jouw plan voor een nieuwe jij. Stap uit je eigen schaduw, tijd voor zon!

“Herken jij je in de hoogsensitieve High Sensation Seeker? Dan is het heerlijk om het boek te lezen dat Chantal schreef. Chantal is een ervaringsdeskundige die hard gewerkt heeft om haar innerlijke tegenstrijdigheden die iedere HSP-HSS herkent, voor zich te laten werken. Dat heeft geleid tot dit lekker leesbare boek vol met haar ervaringsdeskundigheid. Met een vleugje humor en zelfspot weet ze aan de hand van haar model je te laten reflecteren op je eigenschappen, je behoeftes, je onder- en overprikkeling, je afwijzingsgevoeligheid en zelfvertrouwen en neemt ze je mee om van de valkuilen meer naar de kwaliteiten te gaan leven. Een fantastische verrijking voor iedere hoogsensitieve HSS die op zoek is naar concrete handvatten.”
Saskia Klaaysen, HSP-HSS Coach en Trainer en auteur van Prikkels bijten niet!

“Zelfinzicht is nodig om een goede balans in je leven te kunnen bereiken. Voor HSP/HSS is het bereiken van die balans extra lastig maar ook extra belangrijk. Dit boek geeft de hoogsensitieve sensatiezoeker een beter begrip van hun eigenschappen en de handvatten om hun leven beter in te richten.”
Esther Bergsma, auteur van o.a. Het hoogsensitieve brein.

Datum

10 - 16 juni 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kosten

€19,50

Meer Info

Meer Lezen
Categorie

Organisator

Chantal Veldt
Telefoon
06 23 888 000
Email
chantal.veldt@outlook.com
Website
https://chantalveldt.nl/
Meer Lezen
QR code