Skip to content

Boek Van voldoen naar voldoening, de vrouwelijke weg om je missie te vinden

Het boek Van voldoen naar voldoening helpt je om uit het patroon te komen van ‘moeten voldoen’ en werk te vinden dat past bij wie je bent.

Het laat je zien hoe je werk kunt vind waar je energie van krijgt en blij van wordt.

Het boek geeft je praktische inspiratie en oefeningen om stap voor stap je missie te vinden en te leven.

Reviews van lezers:

“Het is fijn geschreven, het leest makkelijk en ik kan me vinden in je boodschap.”

“Ik ken je persoonlijk (nog) niet maar wat heb je mij al verder geholpen op mijn pad met je boek! Wauw! Ik ben geen lezer maar kan nu bijna niet stoppen. Dank daarvoor! Ik zit nu midden in het proces van gaan vertrouwen op (mijn hoog gevoelige) zelf en dit boek geeft mooi de tools en de bevestiging om ermee verder te komen en te voelen dat t klopt! Dat ik ok ben, dat ik mag stilstaan, ruimte voor mezelf mag nemen, voor mijn innerlijk proces etc.”
“Mooi! Heel dankbaar! Aan het laatste hoofdstuk had ik het meest. Daar zaten nieuwe elementen in die houvast, bevestiging of echt dat duwtje vooruit gaven.”
“Gisteren heb ik je boek helemaal uitgelezen en doorgespit. Ik wilde zeggen dat ik het een prettig leesbaar boek vind. Laagdrempelig geschreven met praktische voorbeelden voor zowel coach en coachee! Ik ga er zeker een aantal zaken uithalen die ik ga toepassen.
Ook heb je me persoonlijk aan het denken gezet, geïnspireerd om mijzelf weer verder te ontwikkelen als mens, als coach.”
De paperback kost € 19,95. Er is ook een e-book (je krijgt een PDF en e-PUB) voor € 9,95.
Je kunt gratis de eerste hoofdstukken lezen en daarna beslissen of je het boek koopt: https://vialusanne.nl/boek-van-voldoen-naar-voldoening

Datum

12 - 18 juni 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kosten

€19,95

Meer Info

Meer Lezen
Categorie
Meer Lezen
QR code