Skip to content

Breathe & Release; adem-/meditatieavond

Samen met Joyce Jacobs – Adem en Lichaamsgericht Therapeut – organiseert Noor – Hooggevoeligheidsdeskundige en Holistisch Therapeut, ademochtenden of avonden: Breathe & Release. 

Onze missie

In deze snelle wereld worden we vaak overspoeld door de hectiek van het dagelijks leven, waardoor we meer overleven. We nemen vaak weinig tijd om naar binnen te keren en te luisteren naar wat er werkelijk in ons leeft. Wat speelt er in jou? Wat heb jij nodig? Deze ochtend of avond biedt een veilige en ondersteunende ruimte om deze innerlijke reis te maken. 

Breathe & Release is een ochtend of avond waarin we samenkomen in een sharing circle en veilige ruimte om te verbinden en te delen, maar vooral om jezelf te ontmoeten met behulp van meditatie en verbonden ademwerk. 

Praktische info

Wanneer: Dinsdagavond 18 juni
Tijd: 19.30 – 21.30 uur 
Locatie: Volkel
(Het exacte adres wordt verstrekt na aanmelding)
Investering: €20,- (ipv 35 euro)

Er is ruimte voor 8 deelnemers.

Voor deze avond hoef je geen ervaring te hebben, alleen een open hart en een verlangen om meer in contact te komen met jezelf.

Er zou deze avond ook een professioneel fotograaf aanwezig zijn op de achtergrond. Zij zal niet storend aanwezig zijn, maar je moet hier wel comfortabel mee zijn. Als wij een foto willen gebruiken zullen we hier altijd eerst toestemming voor vragen.

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden? Neem contact op!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

18 juni 2024

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

€20,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Praktijk Joyce Jacobs
Categorie
Noor van Hout

Organisator

Noor van Hout
Telefoon
0613121436
Email
noorvanhout@hotmail.com
Website
https://www.noorvanhout.nl/
Meer Lezen
QR code