Skip to content

Dansworkshop: ‘Embrace your space’

Heb je moeite met ‘nee’ zeggen? Of doe je het wel en gaan mensen toch over jouw grenzen heen? Met de workshop ‘Embrace your space’ wordt je door middel van begeleide meditatie, spel en dans bewuster van je eigen patronen en ontdek je spelenderwijs hoe het is om grenzen te verleggen en je eigen plek in te nemen.

Met dansen kun je spelen met je grenzen en je eigen ruimte bewaken en in verbinding gaan met anderen. Om je grenzen goed te voelen is het belangrijk je veilig te voelen, te landen in je lijf. Dansen is de ideale manier om meer te landen in je lijf. We starten de avond met een aardende meditatie en komen daarna met wat oefeningen in beweging en zullen vervolgens met elkaar en alleen dansen.

Met deze workshop ga je experimenteren met je ruimte innemen en bewaken. Je zal uitgedaagd worden om uit te comfortzone te gaan. Spannend natuurlijk, maar heerlijk om te doen. Wanneer we schaamte, schuldgevoel, angsten loslaten, dan kunnen we zoveel makkelijker onze ruimte innemen.  Spelenderwijs gaan we hier met oefeningen en dans mee aan de slag! Doe je mee?

Meld je dan aan via info@mirbalans.nl!

Datum

14 juni 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 21:30

Kosten

€17,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

De Maatjes
Categorie
Mirjam Potjer van Mir Balans

Organisator

Mirjam Potjer van Mir Balans
Email
info@mirbalans.nl
Website
http://www.mirbalans.nl
Meer Lezen
QR code