Skip to content

E-book 3 gouden tips om je HSP tiener te helpen van overprikkeld naar rust in het hoofd.

  • Je hebt wel eens gehoord van dat je  ‘hoogsensitief’ ofwel HSP kan zijn? Maar eigenlijk weet je niet wat het precies is en hoe dat precies tot uiting komt bij jouw dochter?
  • Je dochter klaagt geregeld dat ze altijd zo’n vol hoofd heeft. Je ziet maar dat ze moeilijk kan ontspannen en constant op haar tenen loopt, waardoor de emoties hoog oplopen?
  • Je voelt je als ouder machteloos, wanneer jij ziet dat je dochter met zichzelf in de knoop zit wanneer ze overprikkeld is. Wanneer ze uit school komt is de spanning vaak om te snijden: je wilt het graag anders hebben en snakt naar een harmonieuze en ongedwongen sfeer. Maar je dochter is licht geraakt dat je simpelweg niet weet hoe?
  • Je dochter vertelt dat ze graag aansluiting wil hebben met leeftijdsgenoten, maar vertelt dat ze voor haar gevoel er niet bij hoort en zich ‘anders’ voelt. Wil jij het liefste haar hierin begeleiden, maar weet je niet goed hoe?
  • Je zou zelf graag meer willen weten over hoogsensitiviteit, zodat je weet hoe jij je je dochter hierin het beste kan begeleiden. Maar eigenlijk weet je niet waar je begint als ouder?

Hoe zou het zijn als:

  • Je weet welke kenmerken jouw dochter heeft in de karaktereigenschap hoogsensitiviteit en precies weet hoe het tot uiting komt bij jouw dochter?
  • Je dochter weet wat zij moet doen om haar hoofd leeg te maken en rustmomenten te pakken, waardoor zij niet constant op haar tenen loopt en de emoties niet meer zo hoog oplopen?
  • Je dochter weet hoe zij het beste kan ‘ontprikkelen’ na een intensieve dag, waardoor de sfeer rustiger en gemoedelijker is en dat heeft ook een positieve invloed heeft op jou als ouder?
  • Je weet hoe jij je dochter het beste kan begeleiden om aansluiting te vinden met leeftijdsgenoten, waardoor de middelbare schooltijd een tijd is waar je dochter met plezier naar terug zal kijken?
  • Je weet wat hoogsensitiviteit precies is én wat het inhoudt. Je kan je dochter daardoor makkelijker praktische tools en handvatten geven.

Dan is mijn e-book iets voor jou! In dit e-book geef ik 3 gouden tips waarmee jij echt je tiener kan helpen, zodat jullie gelijk verschil ervaren in het gezin. Want als het met je kind goed gaat, dan gaat het ook beter met jou! Deze handvaten en tips hebben zoveel tieners en ouder rust en inzichten gegeven. Ik gun dat iedere ouder en tiener, want ja: het kan anders! Waar wacht je nog op?

Datum

13 - 19 juni 2022
Verlopen!

Meer Info

Meer Lezen
Categorie
Meer Lezen
QR code