Skip to content

E-book ‘Hoe jij voldoende rustmomenten kunt creëren, samen met de natuur!’

Herken jij ook dat het lastig is om voldoende rustmomenten in je leven te creëren? Er zitten 24 uur in een dag, maar het lukt maar niet om die 5 minuutjes voor jezelf te vinden. Of eigenlijk te nemen. Pft, wat een uitdaging.

Maar die momenten voor jezelf zijn wel broodnodig. Ze zijn super belangrijk om je batterij weer op te laden. Niet blijven doorhollen. Maar even pas op de plaats maken. Om te zakken in je lijf en weer te voelen wat je werkelijk wil.

Ik heb van alles geprobeerd hoe ik een manier, een soort structuur kon vinden hoe ik regelmatig rustmomenten kon inbouwen. Het bleef lastig. Tot ik de sleutel vond om dit samen met de met de natuur te doen. Makkelijk en met de natuur dichtbij: in mijn huis, mijn tuin en de buurt.

In dit e-book lees je informatie en tips hoe jij meer rustmomenten in je leven kunt in bouwen. Samen met de natuur! Ik vertel over de gevolgen als je niet voldoende rustmomenten neemt. Ik laat je zien wat rustmomenten je opleveren. Ik geef informatie en een hele makkelijke tip over hoe jij meer natuur kunt toevoegen.

Ik ben heel benieuwd welke manier(en) jij gaat toepassen en wat dat jou gaat opleveren aan meer natuur in je leven. Laat je me het weten? (Ps. Dan heb ik ook nog een bonus voor je: ik trek een kaart voor je uit de kaartenset Forest Meditations.)

Je kunt je naam en emailadres achter laten. Dan ontvang je 5 minuten later de link naar het e-book in je mailbox.
Tot snel.

Hartegroet, Marieke

Datum

10 - 16 juni 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen
Categorie
Meer Lezen
QR code