Skip to content

E-book Hoogsensitieve Kinderen en Eetproblemen

Herken je de worsteling van je gevoelige kind aan de eettafel?

Niet willen eten, heel selectief eten of niet tegen stukjes en bepaalde geuren kunnen? Al deze voorbeelden komen veel voor bij hoogsensitieve kinderen. Eten raakt namelijk alle zintuigen en gevoelige kinderen kunnen hier overweldigd door raken.

Dit e-book biedt praktische tips en inzichten om eetproblemen bij gevoelige kinderen te begrijpen en op een positieve manier aan te pakken. Ontdek hoe het weer gezellig wordt aan tafel, welke voeding belangrijk is voor hoogsensitieve kinderen en vooral hóe je kind weer tot eten komt.

Wat kan je verwachten?

Het e-book is ingedeeld in 6 hoofdstukken, waarbij er allereerst aandacht is voor hoogsensitiviteit in het algemeen. Vervolgens duiken we dieper in op eetproblemen bij hoogsensitieve kinderen en wordt stilgestaan bij breingezondheid: welke voeding is juist belangrijk voor hoogsensitieve kinderen? Daarna komt nut en noodzaak van supplementen aan bod, om vervolgens te leren hoe je je kind kunt helpen om weer tot eten te komen. Het e-book wordt afgesloten met 15 voedzame recepten. In het e-book vind je ook diverse boekentips, een HSK checklist, een gevoeligheidschecklist en een oefenblad om te leren proeven. 

Alleen tijdens de week van de HSP schaf je dit nieuwe e-book aan voor slechts €17,95 (i.p.v. €24,95)! 

Datum

10 - 16 juni 2024
Verlopen!

Kosten

€17,95

Meer Info

Meer Lezen
Categorie

Organisator

Hoogsensitief Voedingsadvies
Telefoon
+31611414015
Email
info@hoogsensitiefvoedingsadvies.nl
Website
http://www.hoogsensitiefvoedingsadvies.nl
Meer Lezen
QR code