Skip to content

Ebook “Het pad naar rust in jezelf”

Verlang jij nou rust in jezelf omdat je wil voorkomen dat je omvalt? Je weet dat als jij omvalt je er voor niemand meer kunt zijn. In dit ebook vertellen wij wat je daarvoor moet doen, zodat de druk van je schouders afneemt en je zonder opgejaagd gevoel toch de boel draaiende kunt houden.

Wij zijn Tineke en Claudia en samen helpen wij hoogsensitieve zorgverleenster om de rust in zichzelf te vinden zonder uren op een kussentje te gaan zitten mediteren.

Wel is het belangrijk dat je leert om uit die doen doen doen modus te komen en dat is precies waarbij we je in dit ebook gaan helpen. Met korte effectieve oefeningen leren wij jou te vertragen heel  praktisch op een manier die je makkelijk kunt toepassen in je toch al drukke leven.

Wil jij die rust in jezelf ervaren zodat je ervoor je omgeving kunt zijn zonder dat het ten kosten gaat van jezelf download dan gratis het Ebook.

Het is geen gewoon document; het is meer dan zomaar een E-book. Het is tevens een ervaring met beeld en geluid.

Met inzichten en inspiratie.

Wij nemen je mee op pad en laten je onderweg ervaren dat de rust reeds aanwezig is in jou. Wij wijzen je de richting waar je moet zoeken en hoe je het kunt vinden.

Deze ervaring is géén standaard stappenplan.

Jij bent namelijk uniek! Jij hebt een route nodig die afgestemd is op jou.

Je mag iedere stap op jouw manier zetten, in jouw tempo.

Waardoor je elke stap ervaart zoals die op dat moment voor jou beleefd mag worden.

Datum

10 - 16 juni 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen
Categorie
Tineke & Claudia

Organisator

Tineke & Claudia
Telefoon
0627272435
Email
info@lichtenluchtigleven.nl
Meer Lezen
QR code