Skip to content

Essentiële olie webinar: De Prikkelfilter

Met deze online workshop ga je leren hoe je prikkels beter kunt filteren en meer bij jezelf kunt blijven. Want wanneer er veel bij je binnenkomt van je omgeving, is het een mooie kwaliteit dat je veel aanvoelt, maar kan je daar ook best last van krijgen. Er zijn een aantal essentiële oliën voor zowel volwassenen als kinderen, die ondersteunend werken bij het stellen van grenzen en verwerken van prikkels. Het leuke met deze workshop is dat, ondanks dat hij online is, je deze toch uit kunt proberen, want we sturen jou een paar samples op.

Prikkels filteren bij kinderen en volwassenen

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zelf last ervaart van overprikkeling (HSP, ADD, ADHD, autisme) of die anderen hiermee willen helpen. Dat kunnen bijvoorbeeld ook ouders of coaches zijn van hooggevoelige kinderen.  De workshop is ook interessant voor HSS, de zogenaamde high sensation seekers, hooggevoeligen die prikkels opzoeken, maar daarna helemaal uitgeblust zijn. Je gaat leren hoe je jouw eigen prikkelfilter, je auraveld en je brein, kunt versterken, zodat je minder last van prikkels zult hebben.  Herken je dat van jezelf of misschien van je zoon of dochter? Lijkt het alsof je alle indrukken meeneemt naar huis. We geven je handvaten hoe je daarna goed voor jezelf (of je kind) kunt zorgen als je overprikkeld bent.

Grenzen bewaken als HSP

Voel je gelijk een sfeer in een groep en wat iemand nodig heeft om zich beter te voelen en neig je ernaar er iets mee te moeten doen? Dat is natuurlijk een hele mooie kwaliteit, maar dan kun je wel je grenzen voorbijgaan. Nee zeggen is vaak voor hooggevoeligen nog moeilijker, omdat we al voelen wat iemand nodig heeft. Ook doen mensen eerder een beroep op een hooggevoelig persoon, omdat ze voelen dat je meer open staat. Tijdens de workshop reik ik je in korte tijd veel tools aan om hier mee om te gaan, waaronder het gebruik van essentiële oliën. Bij elk webinar sluit er een expert van DoTerra essentiële oliën aan, die nog wat dieper ingaat op hoe je de oliën kunt gebruiken. Naast de tips die je met dit webinar krijgt, zijn healingen ook ontzettend fijn voor hooggevoeligen om dichterbij zichzelf te komen.

Het programma van dit webinar:

–  Meditatie door Mirjam Potjer met essentiële oliën om je energieveld te versterken (deze meditatie kun je zelf makkelijk gebruiken voor zowel volwassenen en kinderen)

– Tips hoe je je energieveld schoon kunt maken van energie van anderen

– Hoe verdun je de oliën wanneer je prikkelgevoelig bent en wat is de aanbevolen verdunning voor hooggevoelige baby’s en kinderen?

– Welke oliën zet je in en op welke manier, wanneer je moeite hebt met:

  • Een vol hoofd
  • Grenzen stellen, nee zeggen
  • Energie van anderen
  • Verwerken van emoties (van jezelf of van anderen)
  • Aanwezig blijven
  • Perfectionisme
  • Verantwoordelijk voelen voor anderen
  • Accepteren van je eigen gevoeligheid
  • Tot rust komen
  • Balans tussen ontprikkelen en prikkels opzoeken

De investering is 27 euro, inclusief 10 samples van verschillende essentiële oliën, welke je krijgt opgestuurd. Dus hoe eerder je je opgeeft, hoe beter.

Datum

10 juni 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 21:30

Kosten

€27,00

Meer Info

Meer Lezen
Online

Locatie

Online
Categorie
Mirjam Potjer van Mir Balans

Organisator

Mirjam Potjer van Mir Balans
Email
info@mirbalans.nl
Website
http://www.mirbalans.nl
Meer Lezen
QR code