Skip to content

Essentiële olie workshop ‘De prikkelfilter’

Met deze online workshop ga je leren hoe je prikkels beter kunt filteren en meer bij jezelf kunt blijven. Want wanneer er veel bij je binnenkomt van je omgeving, kan je daar best last van krijgen. Er zijn een aantal essentiële oliën voor zowel volwassenen als kinderen, die ondersteunend werken bij het stellen van grenzen en verwerken van prikkels. Het leuke met deze workshop is dat, ondanks dat hij online is, je de oliën toch uit kunt proberen, want we sturen jou een paar samples op.

Ook voor de hooggevoeligen die prikkels opzoeken (high sensation seekers), maar daarna helemaal uitgeblust zijn, is deze workshop interessant.

Hopelijk heb jij na deze workshop wat minder last van die chagrijnige collega, bewegende reclames in de wachtkamer bij de tandarts of herrie op straat. Soms lijkt het alsof je alle indrukken meeneemt naar huis. Herken je dat van jezelf of misschien van je zoon of dochter?

 

Of zoek je prikkels op, maar ben je daarna uitgeblust? Voel je gelijk een sfeer in een groep en wat iemand nodig heeft om zich beter te voelen en neig je ernaar er iets mee te moeten doen? Dat is natuurlijk een hele mooie kwaliteit, maar dan kun je wel je grenzen voorbijgaan. Nee zeggen is vaak voor hooggevoeligen nog moeilijker, omdat we al voelen wat iemand nodig heeft. Tijdens de workshop krijg je tools aangereikt om hier mee om te gaan.

Data:

maandag 10 juni om 20.00 uur

woensdag 12 juni om 19.30 uur

donderdag 13 juni om 20.00 uur.

 

Wat komt er terug tijdens de workshop:

-meditatie met essentiële oliën om je energieveld te versterken (meditatie is te gebruiken voor volwassenen en kinderen)

– Manier van toepassen van essentiële oliën

– Hoe verdun je de oliën wanneer je HSP bent en wat is de aanbevolen verdunning voor hooggevoelige babies en kinderen?

– Welke oliën zet je in wanneer je moeite hebt met:

– Een vol hoofd

– Grenzen stellen, nee zeggen

– Energie van anderen

– Verwerken van emoties (van jezelf of van anderen)

– Aanwezig blijven

– Perfectionisme
– Verantwoordelijk voelen voor anderen (wanneer jij voelt wat er nodig is voor iemand om zich beter te voelen)

– Accepteren van je eigen gevoeligheid

– Tot rust komen

– Balans tussen ontprikkelen en prikkels opzoeken

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@mirbalans met de gewenste datum en tijd en je adres, zodat we daar de 10 sampleflesjes naartoe kunnen sturen.  En geef svp aan of je het HSP samplepakket wilt ontvangen voor volwassenen of kinderen.

Datum

10 juni 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 21:15

Kosten

€27,00

Meer Info

Meer Lezen
Online

Locatie

Online
Categorie
Mirjam Potjer van Mir Balans

Organisator

Mirjam Potjer van Mir Balans
Email
info@mirbalans.nl
Website
http://www.mirbalans.nl
Meer Lezen
QR code