Skip to content

Geboortehoroscoop reading voor HSP’ers

Een geboortehoroscoop reading is een super waardevol cadeautje voor jezelf! In de HSP reading ‘Sensitivity as a gift‘ richt ik me specifiek op de valkuilen én al jouw mooie eigenschappen als hoogsensitief persoon. Je krijgt informatie over jouw gevoelige karakter, maar ook over hoe je overprikkeling kunt beperken en waar je voldoening kunt ervaren.

Wat is een geboortehoroscoop?

Een geboortehoroscoop is het beste te omschrijven als een screenshot van de hemel op het moment dat jij werd geboren. De stand van de planeten onthult informatie over jouw karakter, verlangens, valkuilen en potentiële talenten.

Astrologie is een geweldige tool voor zelfreflectie! Ik ben ervan overtuigd dat er prachtige inzichten verborgen liggen in ieders geboortehoroscoop. Maar omdat niet iedereen de taal van de sterren spreekt, vertaal ik de symbolen met alle liefde naar begrijpelijke tekst in een PDF reading.

Hoe ziet een HSP reading eruit?

Een geboortehoroscoop reading is een digitaal product (PDF bestand) en wordt speciaal voor jou geschreven. Je kunt het op ieder gewenst moment doorlezen. In een HSP reading bespreek ik de plaatsing van jouw zon, maan, ascendant, venus en mars. Maak je geen zorgen: naast de uitgebreide duiding van jouw geboortehoroscoop geef ik ook uitleg over astrologie, zodat je het zelfs zonder enige kennis goed begrijpt.

 

Bestel een reading en ontdek dat jouw sensitiviteit een kracht is!

 

Meer informatie vind je op www.staringatthemoon.nl

& op het Instagram account www.instagram.com/staringatthemoon.nl

Datum

12 - 18 juni 2023
Verlopen!

Kosten

€99,00

Meer Info

Meer Lezen
Categorie

Organisator

Joanne - Staring at the moon
Email
mail@staringatthemoon.nl
Website
https://staringatthemoon.nl/
Meer Lezen
QR code