Skip to content

Datum

14 juni 2021
Verlopen!

Tijd

In overleg te plannen
19:00 - 21:00

Gelukswandeling

Tijdens de HSP-week zijn het open dagen bij de Gelukslocatie. Kies je voor een bewustwordingswandeling of kom je op de thee bij BeukersOntwikkeling, praktijk voor holistische psychologie en persoonlijkheidsontwikkeling?

Gelukswandeling
Bij de Gelukswandeling heb je de tuin van de Gelukslocatie een uur helemaal voor jou alleen. Je loopt op eigen gelegenheid door de tuin waarbij je aan de hand van diverse vragen en opdrachten af en toe letterlijk en figuurlijk bij jezelf stil staat. Een mooie manier om tot meer bewustwording te komen over een onderwerp waar je graag meer duidelijkheid over wil.
Deze wandelingen kun je maken op maandag 14 t/m vrijdag 18 juni tussen 19:00 – 21:00 uur of in het weekeinde van 19 en 20 juni tussen 11:00-17:00 uur. Opgeven via de mail of app.
Eventueel te combineren met een nagesprek of het maken van een SoulCollagekaart n.a.v. een inzicht dat je hebt opgedaan. Wel graag van tevoren overleggen.

HSP’er op de thee
Kom gezellig op de thee om kennis te maken, de sfeer van mijn praktijkruimte te ervaren, kort te sparren, inspiratie op te doen of rond te neuzen tussen mijn boeken, waar je maar behoefte aan hebt. Ik zorg voor verse thee en verantwoord lekkers.
Dat kan de middagen van maandag 14 t/m vrijdag 18 juni tussen 15:00 -17:00 uur. Om echt er voor je te kunnen zijn, is het maken van een afspraak nodig; via mail of app.

Hartegroet, Marijke