Skip to content

Gevoel van hollen of stilstaan? Online coaching voor HSP HSS

Heb je behoefte aan rust én aan nieuwe indrukken? Loop je vast, weet je niet meer hoe je kan ontspannen? Je blijft maar bezig en hebt geen rust in je lijf en in je hoofd?
Misschien maak je je zorgen, kom ik hier nog wel uit? Je schiet steeds vaker uit je slof. Je wilt er zijn voor je gezin en dierbaren maar het lukt je niet om alle ballen in de lucht te houden. Waar is je energie toch gebleven…?

 

Ik help je graag verder

Als ervaren coach en holistisch therapeut heb ik verschillende technieken en oefeningen waarmee ik jou op weg kan helpen om te ontspannen, ont-moeten (minder gevoel van moeten) zodat jij meer plezier en energie ervaart in elke dag.

Even sparren en praten met een ervaringsdeskundige kan je soms net dat zetje geven dat je nodig hebt.

Jij kan jouw situatie of uitdaging aan mij voorleggen. Je ontvangt altijd een eerlijk en oprecht advies van me. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend een Inzicht gesprek aan.

 

Hoe werkt het?

Best gemakkelijk. Ik stuur je na je aanvraag een email met een bevestiging en een  korte online vragenlijst toe. Als jij die ingevuld hebt plannen we samen een datum voor je afspraak in.

Op basis van jouw antwoorden bereid ik mij voor, zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen. Het gesprek is online (je ontvangt daar een linkje voor). Je hoeft dus nergens heen, makkelijk toch? Tijdens ons gesprek en in mijn voorbereiding kijken we waar je nu staat.
Hoe is jouw balans op dit moment? Wat heb je al geprobeerd en waar loop je tegen aan?
Je krijgt een korte ontspanningsoefening en ik geef je 3 waardevolle tips tijdens het gesprek, zodat jij concreet aan de slag kan om meer in balans te komen.

Normaal geef ik deze online coaching ter waarde van 66 euro slechts 2 keer per maand gratis weg maar voor deelnemers via de week van de HSP  doe ik graag iets extra’s. Dus is er in de maanden juni en juli elke dag een plekje beschikbaar. 

Zet er bij je aanvraag bij dat je via de week van HSP aanmeld 

Ik heb zelf na een burnout en een boreout pas de optimale balans gevonden en ik gun het jou dat het niet zo ver hoeft te komen. Maak gerust gebruik van dit aanbod, gun het jezelf.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

03 juni 2024

Meer Info

Meer Lezen
Online

Locatie

Online
Categorie
Anna van der Heiden-Leopold

Organisator

Anna van der Heiden-Leopold
Telefoon
0620838893
Email
anna@annacoach.nl
Website
https://annacoach.nl/vierhetleven
Meer Lezen
QR code