Skip to content

Gratis afstemsessie en kortingsactie Groeitraject HSP: Bewust Begrenzen

Tijdens de week van de HSP kan je je aanmelden voor een gratis afstemsessie, die ook later  ingepland kan worden. Speciaal voor de week van de HSP heeft NatuurSpiegeloog een kortingsaanbieding voor het Groeitraject HSP, mocht je na de geheel vrijblijvende afstemsessie besluiten deze te willen gaan volgen. Je  betaalt dan 250,- ipv 300,-.

Groeitraject HSP: Bewust Begrenzen

Grenzen herkennen, aangeven en bewaken is een van de grootste uitdagingen voor veel mensen. Als je hooggevoelig bent is dat nog eens extra uitdagend omdat je van nature geneigd bent veel af te stemmen op de ander. Als je dan voor jezelf ook nog ‘de harmonie bewaren’ als missie hebt ingesteld, zal dat snel ten koste gaan van jezelf: je negeert je eigen grenzen.

In dit traject ligt de nadruk op het bewust worden van jezelf en je eigen grenzen. Want hoe kan je nu je grenzen aangeven als je eigenlijk helemaal niet weet waar die van jou liggen? Het (h)erkennen van jouw grenzen is essentieel voor je hele welzijn. Mijns inziens is het de basis van waaruit je jezelf uiteindelijk op veel vlakken sterker kan maken. Alleen al het voor jezelf weten waar je grenzen liggen werkt positief door op je omgeving. Je straalt immers meer zekerheid uit waardoor anderen al anders op je zullen reageren. Ook kan je er zelf beter op anticiperen.

Pas als je bewust bent van je grenzen kan je er ook rekening mee houden. Thema’s als acceptatie, balans houden, je eigen plek innemen, keuzes maken, over- en onder prikkeling, zelfzorg/zelfliefde, (h)erkenning en verbinding hebben indirect veel te maken met grenzen. Uiteraard komen deze thema’s ook terug in het traject; de rode draad zal het bewust worden van je eigen grenzen zijn.

Voor meer info kijk op Groeitraject HSP (natuurspiegeloog.nl)

 

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Kosten

€250,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Natuurpoort Groot Speijk
Oisterwijk
Categorie
NatuurSpiegeloog

Organisator

NatuurSpiegeloog
Telefoon
0620846578
Email
Maartje@natuurspiegeloog.nl
Website
http://www.natuurspiegeloog.nl
Meer Lezen
QR code