Skip to content

GRATIS CONNECT SESSIE VOOR STARTENDE OF TWIJFELENDE ONDERNEMERS

Lieve hoogsensitieve ondernemer, ben je net begonnen, nog niet begonnen of allang bezig, maar loop je ergens tegen aan in je onderneming? Heb je twijfels? Stagneer je? Verlang je ernaar om hier eens over te sparren met hoogsensitieve collega-ondernemers?
 
Extra sessie op vrijdag 14 juni 10.00
In de week van de HSP heb ik 3 momenten gepland, waarop je een gratis online sessie bij mij kan inplannen. Deze zaten binnen no-time vol dus ik heb besloten om op vrijdagochtend een extra sessie in te plannen, waarbij iedereen welkom is die bovenstaande herkent.
 
Nu ik zulke fijne reacties krijg op de sessies en er dus niet voor iedereen plek is, wil ik heel graag deze extra meeting organiseren, voor iedereen die er, juist in die week, behoefte aan heeft om samen te komen, te connecten en te delen wat er speelt of waar je mee worstelt.
 
Open en kwetsbaar
In alle openheid en kwetsbaarheid wil ik een veilige plek creëren, waar we met elkaar mee kunnen denken en elkaar kunnen inspireren en je dus ook veel herkenning zal ervaren. Het lijkt me zo fijn!
 
Wie ben ik?
Ik ben Mirjam, Webdesigner en ik bied Business Support, na 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben in diverse branches, ben ik nu sinds een aantal jaar ondernemer. Ik heb enorm veel gezien, gedaan en meegemaakt en ben me sinds een paar jaar bewust van mijn hoogsensitiviteit.
 
Ik kan op veel vlakken en lagen met je meedenken en er zo hopelijk voor zorgen dat je je niet alleen voelt in je worsteling.
 
Ik kijk enorm uit naar waardevolle ontmoetingen, want ik weet zeker dat ik dat mag verwachten van deze sessie.
 
Voel je dit?
Plan dan snel je afspraak in!
 
Ps. Heb je interesse, maar liever niet in een groep? Stuur me dan even een berichtje!
 
 

Datum

14 juni 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 11:15

Kosten

Gratis

Meer Info

Meer Lezen
Online

Locatie

Online
Categorie

Organisator

Mirjam Spanos | Bureau Essenzie
Telefoon
06-13079600
Email
mirjam@bureau-essenzie.nl
Website
https://bureau-essenzie.nl/
Meer Lezen
QR code