Skip to content

Gratis Doorbraaksessie

Krijg het leven waar jouw hart sneller van gaat kloppen

Mijn naam is Miriam Kimkes, ik ben energetisch coach en begeleid hoogsensitieve ambitieuze vrouwen die een sterke drang voelen om te leven vanuit hun ziel, maar waarbij dat nog niet lukt uit angst om te falen. Ik leer ze hoe zij hun sensitiviteit voor zich kunnen laten werken en hun verlangens helder te krijgen, zodat zij het leven krijgen waar hun hart sneller van gaat kloppen.

 

Wil jij weten wat je moet doen om keuzes te maken vanuit jouw hart?

 Vraag dan nu GRATIS

Jouw Doorbraaksessie aan (t.w.v. €150,-

Deze onlinesessie is voor hoogsensitieve ambitieuze vrouwen die een sterke drang voelen om het leven te leiden waarvoor zij voor op aarde zijn gekomen.

  1. Je voelt frustratie omdat je diep vanbinnen weet dat je niet de keuzes maakt die goed voor jou zijn
  2. Met jouw kwaliteiten heb je de wereld heel veel te bieden, maar uit angst om te falen blijf je hangen in de oude situatie
  3. Je werkt ontzettend hard, je hebt het hebt het goed voor elkaar, maar toch voel jij je leeg en geeft het je niet het vreugdevolle gevoel waar je naar op zoek bent
  • Vanuit oprechte interesse verdiep ik mij in wie jij bent als mens. Met mijn kennis en ervaring kan ik je beloven dat ik zeker 3 dingen boven tafel haal – als je die gaat veranderen – dat je écht binnen no time, met minder moeite, slimmere keuzes kunt maken waardoor je meer plezier in je leven krijgt.

Deze sessie geeft jou kraakhelder inzicht:

  • Hoe je jouw innerlijke verlangens helder kan krijgen
  • Wat je kunt doen om de juiste keuzes te maken, zodat jij het leven krijgt waar je van gaat stralen
  • Ik ben ervan overtuigd dat ik jou 3 inzichten mee kan geven, waardoor je vanaf morgen al met kleine aanpassingen meer plezier in je leven kunt ervaren.
  • Aanmelden voor mijn doorbraaksessie kan door een mailtje te sturen naar info@jijmagzijn.nl of door het contactformulier in te vullen op mijn website www.jijmagzijn.nl o.v.v. doorbraaksessie. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Hartelijke groet,
Miriam Kimkes

 

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

08:30 - 17:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Online
Categorie
Miriam Kimkes

Organisator

Miriam Kimkes
Telefoon
0645286515
Email
info@jijmagzijn.nl
Website
http://www.jijmagzijn.nl
Meer Lezen
QR code