Skip to content

Gratis e-book Weten wat je missie is

Tips en oefeningen om je missie te vinden

Je wilt weten welk werk past bij je hooggevoeligheid. Ik geloof dat we hier zijn met een taak of opdracht. Je zou kunnen zeggen dat het onze bestemming is om die opdracht te vervullen. We willen bijdragen en iets betekenen voor anderen. We hebben ook de kwaliteiten meegekregen om dit te kunnen doen. Dit alles ligt diep in onze ziel opgeslagen te wachten op erkenning en waardering.

Wil je ontdekken welk werk jij met hart en ziel wil doen en wat de kwaliteiten zijn waarmee jij anderen van dienst kunt zijn? Beantwoord de vragen in het e-book en ontdek wat wat jouw missie is. 

Ik ben Lusanne Hogeweg


Met mijn 20 jaar ervaring met persoonlijke en spirituele ontwikkeling en met loopbaanbegeleiding kan ik je als de beste leren om je hart te volgen, je eigen wijsheid aan te boren en je missie te leven. Al mijn kennis en ervaring heb ik verwerkt in artikelen, boeken, gratis ebooks en online cursussen

Door de oprichting van een eigen re-integratiebureau voor UWV werkfit trajecten bied ik, samen met mijn coaches, hooggevoelige mensen de gelegenheid om te re-integreren in hun eigen tempo en op een manier die past bij wie ze zijn.

Het is mijn missie om mensen te helpen om hun missie te leven. Als wij allen ons licht laten schijnen, brengen we meer liefde in de wereld.

Je kunt het e-book hier downloaden: https://vialusanne.nl/weten-wat-je-missie-is

 

Datum

12 - 18 juni 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen
Categorie
Meer Lezen
QR code