Skip to content

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 1 uur (live in omgeving Assen)

Ervaar je jouw hooggevoeligheid vooral als last? Ben je na een dag werken doodmoe en overprikkeld? Of twijfel je of je hoogsensitief bent en wil je nu eindelijk wel eens een antwoord? Misschien kan coaching jou helpen verder te komen!

 

Mijn naam is Esther, ik ben sinds 2011 coach met een internationale (ICF-) certificering. Mijn expertise ligt in het begeleiden van HSP in organisaties. Inzicht in jezelf en acceptatie van jouw eigen valkuilen én talenten zijn essentieel om vanuit vertrouwen te kunnen leven en werken. Klanten omschrijven mij als warm, enthousiast en betrokken.

 

HSP-coaching zorgt ervoor dat je jezelf en jouw hooggevoeligheid beter leert kennen, zodat je weet wat jouw talenten, valkuilen en ontwikkelpunten zijn. Wij zoeken naar een gezonde dynamiek tussen prikkels en rust zodat jij beter in je vel zit. Dat helpt jou om ‘jouw ware kleuren’ te laten zien en jouw hoogsensitiviteit in te gaan zetten als talent, zowel privé als op het werk.

 

Lijkt dit je wat en woon je in de buurt van Assen? Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek houden, dan gaan we samen onderzoeken of je bij mij aan het juiste adres bent. Ook brengen wij samen jouw vraag en het doel (jouw gewenste situatie) in kaart.

 

Je kunt je aanmelden door mij een mailtje te sturen, dan maken wij een afspraak. Ik heb hiervoor ruimte ingepland op dinsdag 11, donderdag 13 en vrijdag 14 juni.

 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

 

Hartelijke groeten,

Esther

Datum

11 juni 2024
Verlopen!

Locatie

Assen
Nijlande
Categorie

Organisator

Inner Drive
Telefoon
0633620866
Email
esther.glasmeier@innerdrive.nl
Website
http://innerdrive.nl/
QR code