Skip to content

Gratis inloopspreekuur

Vraag jij je af of je hoogsensitief bent? Of ben je hoogsensitief, maar loop je tegen moeilijkheden aan? Kom dan naar het spreekuur van coach Sandra van der Burgt en krijg persoonlijk advies.

Ben je een kei in je als een kameleon aanpassen aan andere mensen, maar vergeet je daarbij jezelf? Als je hoogsensitief bent kun je met uiteenlopende vragen rondlopen zoals: hoe kan ik mezelf vinden & accepteren, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, balans vinden, omgaan met prikkels en emoties etc.

Op dinsdag 14 juni (14.00-16.00 uur) en op donderdag 16 juni van (18.00-20.00 uur) ben je welkom voor het gratis HSP spreekuur. Dit vindt plaats in de Bibliotheek in Veldhoven. Je krijgt persoonlijk advies van een ervaren coach.

Praktische informatie

  • Entree is gratis, je dient je wel van tevoren aan te melden.
  • Meld je vooraf met je voorkeursdatum aan bij Sandra, via: info@precioussoul.nl

Over Sandra van der Burgt

Sandra van der Burgt is HSP/HSS-coach en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en Rejection sensitivity (afwijzingsgevoeligheid). Ze begeleidt hoogsensitieve volwassenen bij hun persoonlijke ontwikkeling zodat ze leren, in verbinding met zichzelf en de ander, verantwoorde keuzes te maken, waardoor zij zich ontspannen én energiek voelen, zonder zich te laten beheersen door schuldgevoel of angst niet goed genoeg te zijn.

Datum

14 juni 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 20:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Bibliotheek Veldhoven
Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven
Website
https://www.bibliotheekveldhoven.nl/actueel/agenda/kennismakers-spreekuur-hsp1.html
Categorie

Organisator

Precious Soul
Telefoon
06-16778132
Email
info@precioussoul.nl
Website
https://precioussoul.nl
Meer Lezen
QR code