Skip to content

Gratis inspiratiegesprek

Hoog sensitieve personen (hsp) hebben een aantal bijzondere kwaliteiten zoals creativiteit, out-of-the-box denken, oog voor detail en een groot empathisch vermogen. De keerzijde is dat hsp ook gevoeliger zijn voor stress en prikkels. Ze hebben vaak een ‘druk’ brein door de diepere informatieverwerking en een neiging tot perfectionisme.

Om de talenten tot volle bloei te laten komen, is het nodig om de ruis veroorzaakt door die keerzijde te temperen. Daarvoor is hartcoherentie de perfecte oplossing want dat kalmeert direct je zenuwstelsel. Hartcoherentie is een eenvoudige en wetenschappelijk onderbouwde methode die werkt met het hartritme. De kracht ervan hebben al vele hsp ervaren.

Maar veel belangrijker dan welke methode ook, is of jij een klik hebt met degene die jou begeleidt. Daarom kun je gratis kennis met mij maken in een gesprek van een halfuur. Er is ruimte voor jouw vragen en ik vertel je hoe hartcoherentie jou kan helpen je unieke talenten optimaal te benutten en meer toegang te krijgen tot je intuïtie.

Klik hier om zelf heel eenvoudig een afspraak te maken en selecteer de optie: gratis voor nieuwe klanten

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via mail (anette@wantdatklopt.nl), telefonisch of via whatsapp (06 – 46 33 26 06).

Anette de Jong

 

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Online
Categorie
Anette de Jong - wantdatklopt.nl - stressmanagement met je hart

Organisator

Anette de Jong - wantdatklopt.nl - stressmanagement met je hart
Telefoon
0646332606
Email
anette@wantdatklopt.nl
Website
https://www.wantdatklopt.nl/
Meer Lezen
QR code