Skip to content

Gratis kennismakingsgesprek en verhelderende toelichting op de werking van een HSP brein.

In het kort:

Gratis kennismakingsgesprek en toelichting op de werking van een HSP brein.

Jij kunt bespreken waar je tegenaan loopt en hulp bij zoekt en aanvoelen of je de klik voelt om dit met mij te gaan doen. Ik ben benieuwd naar jouw zoektocht tot nu toe.

Van mij krijg je antwoorden op de vraag waarom het zo moeilijk is om de overprikkeling tegen te gaan. Waarom oververmoeidheid, stress en een vol hoofd soms onverwacht toeslaan en wat ons brein hiermee te maken heeft.

Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.

Voelt het voor jou goed en voel jij na dit kennismakingsgesprek een dikke ‘ja’ voor een traject, dan krijg je daar 15% korting op.

Aanmelden kan in de periode van 12 t/m 18 juni 2023. De gesprekken zelf hoeven niet in deze week plaats te vinden.

Meer lezen

Herken je dat? Dat het je soms boos maakt dat jij zo bent? Dat je liever meer aan zou willen kunnen? Jouw creativiteit en plannen veel makkelijker zou willen kunnen uitwerken zónder last te hebben van perfectionisme? Jouw empathisch vermogen kunnen inzetten zónder zelf de emoties van die ander over te nemen, ze je persoonlijk aan te trekken?

Als HSP-brein-expert én vanuit mijn eigen worstelingen met mijn sensitiviteit, weet ik als geen ander hoe hard werken het kan zijn om tegen de belemmeringen te vechten. Iedere keer opnieuw jezelf proberen te veranderen. En hoe frustrerend het is wanneer je merkt dat je toch weer terugvalt in je oude patronen.

Dit komt omdat het voor ons brein niet genoeg is om alleen op het niveau van ‘gedachten’ en ‘gedrag’ veranderingen in gang te zetten. De onderliggende angst (om afgewezen te worden, om het niet goed genoeg te doen, om een fout te maken, dat de ander boos op je wordt…) zorgt ervoor dat je toch weer in dezelfde valkuilen stapt.

Tijdens de kennismaking licht ik toe hoe het komt dat deze angst (ook al weet je dat het niet reeël is) opgeslagen blijft in jouw brein én hoe je met behulp van dieptesessies jouw brein helpt de angst los te laten.

Zodat jij:

  • Jij jezelf niet meer vergelijkt met anderen…en jezelf goed genoeg vindt?
  • jij je niet meer zo snel overprikkeld of geïrriteerd voelt?
  • Jij zelf de regie hebt over jouw gedachten … en het piekeren kunt stoppen?
  • Jij jouw (hoog)sensitiviteit als kracht kunt inzetten?

Datum

12 - 18 juni 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Dronten
Categorie
Marijke Renne

Organisator

Marijke Renne
Telefoon
0624813047
Email
info@takedelete.nl
Website
https://www.takedelete.nl/
QR code