Skip to content

Gratis kennismakingsgesprek HSP Coaching

Krijg een handleiding voor jouw hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een hele mooie eigenschap, maar kan tegelijkertijd ook de oorzaak zijn van spanning en onzekerheid.

Ben jij bijvoorbeeld vaak overprikkeld? Voel jij je onzeker en heb je het gevoel dat je niet alles uit jezelf haalt? Maak jij jezelf vaak kleiner en lijk je soms wel onzichtbaar? Lukt het je maar niet om je hoofd leeg te maken? Of reageer jij vaker gefrustreerd op jouw partner of kinderen dan jij eigenlijk zou willen?

Dan is de kans groot dat jij vooral de lasten ervaart van hoogsensitiviteit.

Hoe zou het zijn als jij beter in balans blijft, je vol zelfvertrouwen voelt en jouw talenten als hsp-er volop kunt benutten?

Kan je hier wel wat hulp in gebruiken? Vraag dan gerust eens een gratis en vrijblijvende kennismaking aan om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Myrte Duijndam en ik ben moeder van 3 jonge kinderen. Sinds 2016 heb ik mijn eigen coachpraktijk (VIVAS Coaching) gericht op stress, faalangst en hoogsensitiviteit bij volwassenen.

In 2020 heb ik de opleiding tot HSP Coach gevolgd bij Esther Bergsma en ben sindsdien aangesloten als gecertificeerd HSP Coach op Hoogsensitief.nl.

Mijn klanten geven aan dat ze zich snel op hun gemak voelen bij mij. Ik kom snel tot de kern en houd daar waar nodig een spiegel voor, wat zorgt voor bewustwording en inzicht. Mijn stijl isĀ persoonlijk, praktisch en oplossingsgericht. Door mijn aanpak kunnen we jouw belemmeringen, zoals stress, faalangst en hooggevoeligheid bij de kern aanpakken en leer jij hoe jij voortaan zelf de regie kan houden. Op die manier zorgen voor een snel en blijvend resultaat.

Zullen we kennismaken?

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

10 - 16 juni 2024

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen
Online of Live in Emmen - Nieuw Amsterdamsestraat 40 Emmen

Locatie

Online of Live in Emmen - Nieuw Amsterdamsestraat 40 Emmen
Nieuw-amsterdamsestraat 40 Emmen
Website
https://www.vivascoaching.nl/coaching/hooggevoeligheid/
Categorie
VIVAS Coaching - Myrte Duijndam

Organisator

VIVAS Coaching - Myrte Duijndam
Telefoon
0616423579
Email
info@vivascoaching.nl
Website
https://www.vivascoaching.nl
Meer Lezen
QR code