Skip to content

Gratis Online Masterclass ‘Van overprikkeld naar rust voor hoogsensitieve ondernemers’

In mijn masterclass leer jij hoe je in nog geen 24 uur meer rust en vertrouwen kunt creëren.

Deze masterclass is voor hoogsensitieve, ambitieuze ondernemers die voelen dat er verandering nodig is om te kunnen genieten van het ondernemen.

Voel je je regelmatig overprikkeld en opgejaagd? Ervaar je veel stress en ben je het zat om continu moe te zijn?

Wil jij (weer) kunnen genieten van je ambitie? De vrijheid ervaren die je voor ogen had en niet constant dat schuldgevoel en de angst om iemand anders of jezelf teleur te stellen? Op een relaxte manier trots zijn op jouw bedrijf én tegelijkertijd rust, tevredenheid en vertrouwen ervaren?

Meld je dan nu voor de gratis online masterclass!

In deze masterclass ontdek je:

√ hoe het komt dat je te vaak stress, onrust en overprikkeling ervaart en je niet echt kunt genieten van je leven, zowel zakelijk als privé

√ hoe het hoogsensitieve brein werkt

√ hoe je met overprikkeling kunt omgaan en hoe je het kunt tegengaan

√ hoe je kunt stoppen met twijfelen, jagen en stressen

√ hoe je je voordeel met je hoogsensitiviteit kunt doen als ondernemer

√ hoe je jouw blokkades om geluk, rust en voldoening te ervaren blijvend kunt oplossen.

Voor wie is deze masterclass?
Deze masterclass is voor jou als hoogsensitieve, ambitieuze, gedreven ondernemer als je het gevoel hebt dat je missie en je dromen ten koste gaan van je gezondheid, je privé leven en je gezin.

Jouw ambitie en doelen waren er juist om vrijheid te ervaren. Je wilt op jouw manier de wereld een stukje mooier maken. Dit lukt ook steeds beter, je boekt successen. Maar je merkt ook dat dit succes een prijs heeft. Je moet er namelijk keihard voor werken om alles bij te kunnen benen en geen ballen te laten vallen.

Je wilt af van de stress, de overprikkeling, die overvolle agenda met amper vrije tijd en de druk die je daardoor in je privé leven ervaart.

Wanneer?
Donderdag 15 juni 2023 van 9.00 – 10.00 uur.

Wat levert het je op?
Na deze masterclass weet je welke uitdagingen er bij hoogsensitief ondernermschap komen kijken, zodat je overprikkeling structureel kunt voorkomen. Je krijgt waardevolle tips, handvatten en oefeningen.

Je weet hoe je zoveel mogelijk profijt kunt hebben van je hoogsensitiviteit en hoe je je voordeel kunt doen met jouw unieke gaven en talenten. Zodat je hoogsensitiviteit steeds meer als kracht in plaats van als klacht zal ervaren.

Dus wacht niet langer en meld je meteen aan voor de masterclass. In een uur tijd krijg je alle informatie die je nodig hebt om te ontdekken
hoe je weer vanuit een relaxte manier je potentie kunt benutten en kunt genieten van het ondernemerschap. Zodat je weer rust, (zelf)vertrouwen en voldoening ervaart.

Tot 15 juni!

Datum

15 juni 2023
Verlopen!

Tijd

09:00 - 10:00

Meer Info

Meer Lezen
Categorie

Organisator

Josien Hannema
Telefoon
06-51930581
Email
josien@josienhannema.nl
Website
https://josienhannema.nl/
Meer Lezen
QR code