Datum

16 jun 2020
Expired!

Tijd

20:00 - 21:30

Gratis online training

De uitdagingen van de afgelopen maanden heeft zijn weerslag op jouw als ouder. De kinderen gaan weer hele dagen naar school vanaf 8 juni. Thank god of niet… Het is maar net hoe je de afgelopen periode hebt ervaren.

 

Wat ik zie is dat veel ouders het wisselend ervaren hebben, als een soort split, waarin aan de ene kant die heerlijke thuis bubble van niks moeten, geen clubjes, geen school, lekker thuis en aan de andere kant de stress van werk in combinatie met het entertainen van kinderen onder 12 wat een ware mission impossible is. Elke van Hoof stelt werken en entertainen van kids onder de twaalf is onmogelijk.

 

Dat denk ik ook. Daar heb je in te kiezen en vooral ook je eigen grenzen in te bewaken, goed voor jezelf te zorgen, inzicht hoe het voor jou en je kinderen werkt. Zodat je kunt kiezen hoe je wil reageren, vanuit rust ipv overvallen worden foor je emoties en je daar weer schuldig over voelen. En ook kunt kiezen in wat wel en niet belangrijk voor je is, en dat heeft weer alles te maken met grenzen…

 

We hebben 1.5 meter afstand afgesproken maar lang niet iedereen houd zich hieraan waardoor je kortsluiting krijgt als je bijvoorbeeld in een winkel staat en iemand gewoon voor je langs banjert, niet wacht terwijl juist ruimte geeft, even voor je door de winkelwagen wegtrekt, langs fietst terwijl je juist probeert uit te wijken, mensen die naast elkaar blijven lopen terwijl jij in de struiken duikt; om maar even wat te noemen…. Je brein is hyper alert en staat de hele tijd ‘aan’ wat zorgt voor overprikkeling en het daarbij horende gedrag. Intense emoties en steeds meer controle drang.

 

Ook je kinderen gaan inmiddels weer hele dagen naar school en hebben ook last van de ‘onzichtbare’ stress en angsten van anderen. Daardoor zie je ander gedrag bi je kinderen wat de afgelopen maanden misschien wel veel minder was…

 

Dat is veel, voor jou als ouder, daarom is zo belangrijk je grenzen te bewaken. Zelf te kiezen wat je wel en ook niet doet. Door alle overprikkeling krijg je ander gedrag, zelf en je kinderen ook, dat vraagt iets avn nou als ouder, namelijk je grenzen bewaken. Goed voor je zelf zorgen. Je hebt simpelweg meer hersteltijd nodig en nu al helemaal.

 

Daarom een gratis online training voor jou. Ik ga uiteraard je vragen beantwoorden en je meteen wat tips geven om mee aan de slag te gaan.

 

Ben je er ook bij?

 

Gratis online training ‘rust in de tent’

✅ Tips en inspiratie voor jou als ouder van een HSP-gezin.

✅ Online, dus achter je pc, laptop of tablet te volgen ✅ Dinsdagavond 16 juni van 20:00u tot 21:30u ✅ Vraag je gratis link aan om live mee te doen via: https://floor-van-lier.webinargeek.com/16-juni-gratis-sessie-rust-in-de-tent

 

💭Hoe werkt dit dan?

Indien je jezelf aanmeldt via de link hierboven krijg je een mail met daarin een persoonlijke link om gratis deel te nemen. Vlak voor het webinar kan je de link openen en zal het beginscherm van de webinar openen. Om 20:00u starten we live met de gratis online training.

 

Ik kan jou niet zien of horen, maar jij ziet mijn scherm en horen mij wel. Een webcam of microfoon is dus niet nodig. In de chat in het webinar kun je vragen stellen, terwijl ik jou meer vertel over deze unieke tijd voor jou als ouder met een HSP-gezin.

X