Skip to content

Gratis ‘Ontdek je zielsmissie als HSP’

Ontdek je Zielsmissie als HSP van LIEVScoaching

Speciaal voor jou heb ik een prachtig, gratis e-book gemaakt met vragen om je bewustzijn te vergroten en zicht te krijgen op je missie. Samen met een krachtige visualisatie vormen de antwoorden een kompas in je reis naar je ware zelf.
 
Ga mee op reis naar binnen. Vergroot je bewustzijn en kom in contact met je (ziels)missie, zodat je deze kunt gaan leven. Herinner je waarom je op aarde bent, hier, nu. Ja, juist nu we als mens leven in een bijzondere tijd. We hebben allemaal een prachtige, unieke taak. Benieuwd wat jouw bijdrage is aan het leven? Wat de zin is van wat je doet?
 
Bij LIEVScoaching geloven we in het begeleiden van bevlogen HSP professionals naar een diepere verbinding met zichzelf en de mensen om hen heen. We streven naar heelheid door een harmonieuze verbinding tussen hoofd, hart en buik te faciliteren, een samenspel van denken, doen, voelen en zijn. Onze benadering is gericht op het overbruggen van tegenstellingen, waardoor een evenwichtige balans ontstaat die ruimte biedt voor groei en ontwikkeling.

We bieden coaching die gericht is op het herkennen en doorbreken van belemmerende patronen en mechanismen. Ons doel is om je te ondersteunen in het proces van zelfontdekking, waarbij je leert om alle lagen die je ware zelf maskeren, af te pellen. Samen werken we aan het versterken van je kwaliteiten en talenten, zodat je jouw unieke missie kunt leven en je volledige potentieel kunt benutten.

Onze benadering is holistisch en omvat ondersteuning op mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Lieda is jouw partner in het proces van heling en vernieuwing, en we faciliteren veranderingen die je dichter bij je Beste Zelf brengen. Samen ontsluiten we nieuwe mogelijkheden en dimensies, zodat je het maximale uit jezelf en je potentieel kunt halen.

Bij LIEVScoaching moedigen je aan om je talenten te verkennen en nieuwe ervaringen op te doen. We begeleiden je in het (her)ontdekken van je gevoel, intuïtie en creatieve kracht, zodat je kunt leven in een staat van vreugde en vervulling. Wij zijn jouw gids en medemens, en we geloven dat alle antwoorden al in jou aanwezig zijn. Samen onthullen we je Ware Zelf, zodat je volop kunt ZIJN en stralen.

Kijk voor het volledige aanbod op LIEVS voor jouLIEVS via je werk of op: LIEVScoaching.nl

Datum

10 - 16 juni 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen
Categorie
LIEVScoaching bewustzijnscoach voor HSP professionals

Organisator

LIEVScoaching bewustzijnscoach voor HSP professionals
Telefoon
0616930439
Email
info@lievscoaching.nl
Website
http://www.lievscoaching.nl
Meer Lezen
QR code