Skip to content

Gratis ontmoetingsgesprek jongerencoaching

In de week van de HSP bied ik gratis ontmoetingsgesprekken aan, wees welkom! (Let op: dit geldt voor alle aanmeldingen die ik ontvang tussen 10 en 16 juni. De afspraken worden na deze week gepland.)

Je zit op het voortgezet onderwijs of je studeert. Dat betekent dat je steeds meer op eigen benen komt te staan, keuzes maakt voor je toekomst, andere vriendschappen krijgt, misschien wel op kamers gaat wonen of je eerste vriendje krijgt. Er verandert veel in en om je heen!.

De druk van school en studie is in deze periode vaak hoog en je agenda vol. Er wordt veel van je gevraagd. Ik zie veel gevoelige meiden met een groot hart die ontzettend hun best doen om alles goed te doen. Aan de buitenkant is er niks te merken maar van binnen voelen ze zich vaak niet fijn, onzeker of onbegrepen.

Zeker als je hoogsensitief bent is het een behoorlijke uitdaging om in deze fase overeind te blijven en trouw aan jezelf!

Soms komen meiden bij mij omdat ze het gevoel hebben vast te lopen en steeds maar in hetzelfde kringetje rond te draaien. Ze hebben vaak zelf al wel dingen geprobeerd maar dat werkte maar kort of helemaal niet. Anderen komen bij mij omdat ze vragen hebben over zichzelf, over het leven of keuzes die ze gaan maken. Weer anderen komen omdat ze willen leren omgaan met hun gevoeligheid of een vol hoofd. Je hoeft trouwens geen zwaar probleem te hebben om baat te hebben bij coaching!

Dus loop je ergens tegenaan, wil je gewoon eens met iemand praten of denk erover om naar een coach te gaan dan is dit je kans om vrijblijvend en gratis kennis te maken.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Lieve groet, Monique

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

10 - 16 juni 2024

Tijd

08:00 - 18:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Praktijk Sunshine Stories
Soest
Categorie

Organisator

Sunshine Stories | Monique Smal
Telefoon
0648329987
Email
sunshinestoriesnl@gmail.com
Website
http://www.sunshinestories.nl
Meer Lezen
QR code