Skip to content

Gratis ontmoetingsgesprek kindercoaching

In de week van de HSP bied ik gratis ontmoetingsgesprekken aan, wees welkom! (Let op: dit geldt voor de aanmeldingen die ik tussen 10 en 16 juni ontvang! De gesprekken zullen na deze week worden ingepland)

Iedereen ziet zijn kind het liefst blij en gelukkig, maar het leven bestaat nu eenmaal niet alleen maar uit rainbows en unicorns (was het maar zo’n feest ;-).

We komen allemaal uitdagingen tegen, of je nu groot bent of klein. En hoogsensitiviteit in je gezin kan echt voor de nodige uitdagingen zorgen! Zowel voor jou als ouder, als voor je kind.

Deze gratis ontmoetingsgesprekken kun je gebruiken als het even niet lekker loopt thuis, om te sparren, inzicht te krijgen, inspiratie op te doen, of om te bepalen of kindercoaching iets zou zijn voor jou of je kind.

Mijn praktijk Sunshine Stories bestaat al meer dan 10 jaar en al meer dan 45 jaar loop ik zelf als hoogsensitieveling over deze aardbol. Ik heb dus niet alleen kennis over hoogsensitiviteit vanuit mijn opleidingen en praktijk, maar ken het ook van binnenuit.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Lieve groet, Monique

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

10 - 16 juni 2024

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Praktijk Sunshine Stories
Soest
Categorie

Organisator

Sunshine Stories | Monique Smal
Telefoon
0648329987
Email
sunshinestoriesnl@gmail.com
Website
http://www.sunshinestories.nl
Meer Lezen
QR code