Skip to content

Gratis proefsessie energetische behandeling

Mijn naam is Merel Verver, ik ben energetisch therapeut en zelf ook hooggevoelig. Ik geef 1 op 1 energetische behandelingen en coaching aan mensen die willen leren vertrouwen op hun hooggevoeligheid, innerlijke wijsheid en intuïtie. Ik help mensen door ze te begeleiden in hun persoonlijke helingsproces door het aankijken, verwerken, helen en loslaten van oud karma, pijn, verdriet, gemis eenzaamheid en/of angst. Jij gaat hierdoor steeds meer voelen en ervaren wie jij bent tot in de kern van jouw ziel, waardoor je meer en meer gaat leven vanuit hart en ziel.

Je hoeft je niet langer meer te verschuilen, te verstoppen of aan te passen. Je weet hoe je ervoor zorgt dat je niet overprikkelt raakt. Je leert vertrouwen op jezelf. Je innerlijke wijsheid, je intuïtie en je gevoeligheid voelen niet langer als een obstakel. Je gaat deze mooie krachten gebruiken in het dagelijkse leven, waardoor jij je gelukkiger en vrijer voelt.

Je maakt je niet meer zo druk om wat anderen van je denken. Je herkent je eigen grenzen sneller en geeft deze ook makkelijker aan. Je maakt keuzes vanuit jezelf, die passen bij jou en waar jij gelukkig van word. Je gaat ZIJN wie jij echt bent tot in de kern van jouw ziel. 

Alle ervaringen, overtuigingen, muren, maskers, blokkades, verwachtingen, voorwaarden en oordelen van jezelf en van anderen zijn laagjes die jij om je heen hebt.
Op ieder moment in je leven ben jij je ware zelf, alleen voelen we dat soms niet meer door al die lagen. Door aan de slag te gaan met zo’n laagje voel je steeds beter wie jij echt bent, waardoor het makkelijker wordt om te vertrouwen op je gevoeligheid, je intuïtie en je innerlijke wijsheid. 

Samen doen we energetisch én aards werk. De behandelingen zijn voornamelijk energetisch en de gesprekken aards en natuurlijk is het ook een wisselwerking.
De combinatie van energetisch en aards zorgt ervoor dat de verbinding tussen lichaam, geest en ziel wordt versterkt. Jouw zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en je komt tot inzichten die jouw groei bevorderen. Anders gezegd: op deze manier leren je hoofd, je hart en je lichaam om weer samen te werken, waardoor het steeds makkelijker is om vanuit je hart en ziel te leven. 

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Parels Verbinding
Frankrijkstraat 21, Nijmegen-Lent
Website
https://maps.app.goo.gl/LsBnQ1Vyrvagvn8U7
Categorie

Organisator

Parels Verbinding
Telefoon
024 84 56 72 4
Email
Info@parelsverbinding.nl
Website
http://www.parelsverbinding.nl
Meer Lezen
QR code