Datum

15 jun 2020
Expired!

Tijd

All Day

Gratis Webinar Hoogsensitief ouderschap!

Recent verscheen het boek “Hoogsensitief ouderschap” van Bieke Geenen. Het is een boek voor hoogsensitieve ouders met of zonder hoogsensitieve kinderen. Een boek vol (h)erkenning en heel praktische tips and trucs om thuis makkelijk toe te kunnen passen. De kapstok van dit boek zijn de negen triggers die ons als HSP-ers uit balans halen: overprikkeling, conflict, afscheid, stress, kritiek, onbegrip, onrechtvaardigheid, oppervlakkigheid en dominantie.

Normaal gezien stonden er nu lezingen in België en Nederland gepland, maar door alle Coronamaatregelen ontwikkelde de uitgeverij Lannoo samen met Bieke Geenen een gratis webinar. Deze was enkel was enkel voor de eerste 600 mensen die zich inschreven en was op amper 14uur volzet.

 

Speciaal voor de week van HSP, kan je het webinar deze week alsnog gratis opvragen. Dus grijp je kans!

Hoe? Simpel! Door te mailen naar info@hoogsensitiefouderschap.be en de link aan te vragen.

 

Je krijgt dan ook meteen de gratis checklist van de negen triggers. Dit is een handige tool om beter in balans te kunnen blijven. Een handige tool om voor jezelf op het einde van de dag even terug te blikken en te ontdekken welke triggers je tegen ben gekomen…

Hoe beter je de triggers zo leert (her)kennen, hoe beter je ze op voorhand ziet aankomen of in het moment doorhebt wat jou triggert en dus uit balans kan halen.

De tips en handvatten om ermee om te kunnen gaan vind je in het boek. Vertaal ze naar wat goed voor je voelt en bij jou en je gezin het beste past.

 

Veel kijkplezier!

X