Skip to content

“Hoe verhoog je als HSP je energieniveau en pak je stress bij de bron aan?”

Tijdens deze ONLINE Masterclass deelt Mohammed Boulahrir een aantal belangrijke inzichten en tips, waarmee hij de afgelopen jaren als natuurgeneeskundige veel mensen heeft geholpen. hij hoopt en wenst zo meer mensen op weg te helpen naar een stralende gezondheid waarin het zelfhelend vermogen van je lichaam centraal staat.

De onderstaande onderwerpen komen aan bod:

  • Een dieper inzicht in het ontstaan van een burn-out en tools om je hiertegen te wapenen. Aan bod komt o.a. het HSP brein, ervaringen uit de jeugd en een verlies aan verbinding.
  • Waarom je je sneller ongelukkig, angstig of ‘leeg’ voelt wanneer je darmen uit balans zijn (wat bij veel HSP’ers het geval is) + een aantal interventies om je darmen gezond te houden.
  • Waarom laaggradige ontstekingen de belangrijkste oorzaak vormen voor vermoeidheid en tips om je immuunsysteem en energieniveau te verhogen.
  • Het belang van vitamine B12, magnesium bij hooggevoeligheid. Wat zijn goed opneembare vormen en welke supplementen kun je beter niet gebruiken?
  • Klachten die ik vaak tegenkom bij hooggevoeligheid en een aantal handige adviezen daarbij. Denk aan een goede nachtrust, straling en mentale spanning.

Tijdens de masterclass legt  Mohammed  ‘complexe materie’ op een eenvoudige manier uit zodat je het eenvoudig kunt toepassen.

Organisator: Annelyn de Boer van ‘Annelyn de Boer Coaching’.
12,5 jaar coach en expert op het gebied van HSP | HSS, praktiserend in Ede en Noordwijk www.adbcoach.nl

Docent: Ir. ing. Mohammed Boulahrir is ervaringsdeskundige op het vlak van HSP en HSS. Hij studeerde natuurgeneeskunde, klinische psycho neuro immunologie en is bekend van de vele lezingen en trainingen die hij verzorgt voor de Poweracademy. www.poweracademy.nl

Datum: zondag 20 juni 9:30-11:30 (met uitloopmogelijkheid voor vragen tot 12 uur )

Prijs:
€ 20,- euro

www.poweracademy.nl/hsp

Kijk na aanmelding ook in je spam folder, soms komt de bevestigingsmail daar terecht.

Datum

20 juni 2021
Verlopen!

Tijd

Half uur uitlooptijd tot 12.00 uur voor vragen
09:30 - 11:30

Kosten

€20,00

Locatie

Online
Opgeven via deze link. Na betaling ontvang je de persoonlijke deelnamelink
QR code