Skip to content

Hooggevoeligheid: het Hooggevoelige denkmodel

Het Beelddenkende Brein is hoog gevoelig, associeeert, schakelt snel en heeft daardoor mogelijkheden dat een taaldenkbrein niet heeft. Beelddenkers voldoen daarmee niet aan het standaard plaatje, maar zijn onmisbaar voor de samenleving.

Tijdens dit webinar gaan we in op de hoog gevoeligheid en dat met name het hooggevoelige denkmodel. Als je begrijpt en herkent hoe dit model werkt, begrijp je het gedrag van hooggevoelige mensen veel beter. Maar ook van jezelf: waarom maak je de keuzes die je maakt? Waarom ben je zoals je bent? Wat zijn de voordelen?

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Je buik wordt wel eens je tweede brein genoemd. Er lopen hele sterke zenuwbanen van je hersenen naar je buik waardoor gevoel en gedachten elkaar sterk beïnvloeden. Als jij hooggevoelig bent is deze connectie nog sterker en heeft je gedachte dus nog meer invloed op hoe jij je voelt. Vandaar dat veel gevoelige mensen sneller een burn-out krijgen. Ze voelen meer en hebben daar dus eerder ook last van. Het hooggevoelige denkmodel geeft precies weer hoe gedachten en gevoel elkaar beïnvloeden. Een proces dat bij beelddenkers de hele dag door gaat. Hoe?Dat leggen we in dit webinar helemaal uit.

Tijdens al onze Webinars en curssussen zorgen we voor balans tussen theorie en de toepassing in praktijk. Dus hier ook: je kunt er meteen mee aan de slag, als je dat zou willen.

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

20:00 - 21:30

Kosten

€15,00

Meer Info

Meer Lezen
Categorie
Het Beelddenkende Brein

Organisator

Het Beelddenkende Brein
Telefoon
0615112021
Email
info@beelddenkendebrein.nl
Website
http://www.beelddenkendebrein.nl
Meer Lezen
QR code