Skip to content

Hoogsensitiviteit, van valkuil naar kracht

Hoogsensitiviteit kent zoveel prachtige kwaliteiten. Toch vraagt het vaak nogal wat van je om vertrouwd te raken met je eigen hoogsensitiviteit voordat je het ook echt als kracht kunt ervaren. Regelmatig is het dan ook een wat hobbelige weg van onderzoeken, ontdekken, stilstaan, accepteren en groeien.

Samen met jou loop ik graag een stukje mee op dat pad waarop je beweegt van valkuil naar kracht. Deze avond staat dan ook allereerst volledig in het teken van jouw persoonlijke groei.

Zo krijg je via specifieke kennis inzicht in je eigen hoogsensitiviteit. Via gerichte opdrachten ontdek je jouw persoonlijke valkuilen en kwaliteiten, waardoor je bewust andere keuzes kunt maken die beter passen bij wat jij nodig hebt.

Via geleide meditaties ervaar je hoe het is om te bewegen tussen valkuil en kracht. Daarnaast ontvang je een werkboek met de opdrachten, reflectieve vragen en een samenvatting van de behandelde theorie, zodat je ook na deze avond zelf aan de slag kunt.

Wat komt er aan bod?

  • Wat zijn jouw valkuilen als hsp?
  • Wat triggert jouw valkuilen?
  • Hoe herken je de valkuilen op tijd?
  • Wat zijn jouw kwaliteiten als hsp?
  • Hoe doorbreek je patronen?
  • Wat heb je nodig aan zelfzorg?
  • Hoe beweeg je van valkuil naar kracht?

Als hsp ervaar je in eerste instantie misschien wel vooral ‘last’ van je hoogsensitiviteit. Je kunt je snel overweldigd of overprikkeld voelen, en/of ervaart emoties en gevoelens heel intens. Toch kun jij met de prachtige kwaliteiten van je hoogsensitiviteit echt een verschil maken in de wereld. Ik beweeg dan ook graag tijdens deze avond met jou mee van valkuil naar kracht!

Kun je er tijdens de online-avond niet live bij zijn? Je ontvangt een terugkijklink, zodat je de opname nog tot een week erna kunt terugkijken.

Via mijn website lees je er meer over en koop je direct, via het boekingssysteem van Momoyoga, je toegang voor deze avond. Ik ontmoet je graag!

Lieve groet,

Brenda

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€30,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Online
Categorie
Brenda Nieuwenhuizen

Organisator

Brenda Nieuwenhuizen
Telefoon
0653569155
Email
brenda@hspcoachbrenda.nl
Website
http://www.hspcoachbrenda.nl
Meer Lezen
QR code