Skip to content

Hoogsensitiviteit werkt!

Ongeveer 20% van mens en dier hebben de hoogsensitieve eigenschap. Mijn ervaring als loopbaan adviseur is dat ruim 50% van de mensen die op zoek zijn naar ander en/of meer zinvol werk ook deze eigenschap hebben. Het percentage is nog groter als ik ook de hoogsensitieven meereken die zich ook herkennen in de combinatie van hoogbegaafdheid en/of ADHD, ADD en dyslectie.

Het boek Hoogsensitiviteit werkt! Helpt je om meer inzicht te krijgen in jouw Hoogsensitiviteit. Wat jouw sterke kanten zijn en waar je rekening mee dient te houden in de werkomgeving. Je kunt er zelf mee aan de slag of je kunt het samen doen met een coach of een niet oordelende, adviserende vriend, collega etc.

Ben je loopbaanprofessional? Dan kun je dit boek inzetten in de begeleiding om je client te laten ontdekken wat hoogsensitiviteit betekent en hoe hier mee omte gaan op de werkvloer.

Als het boek hebt kun je met de qr code inloggen bij extra materiaal op de website. Hier is het boek te beluisteren en zijn zelfzorgoefeningen ingesproken.

Meer weten? Neem een kijke op de website: www.hoogsensitiviteitwerkt.nl.

Datum

10 - 16 juni 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kosten

€27,50

Meer Info

Meer Lezen
Categorie
Meer Lezen
QR code