Skip to content

HSP Atelier

In het HSP atelier sta jij als sensitief persoon centraal. In een rustige, sfeervolle setting bieden we je een fijne mix van informatie, ondersteunende oefeningen en lekker creatief bezig zijn. We werken met een kleine groep en gebruiken verschillende werkvormen zoals mandala’s, moodboard maken, tekenen, schrijven, knutselen, bewegen, inspiratiespel en inzichtkaarten.

Het HSP atelier biedt ruimte aan gelijkgestemden om elkaar te inspireren en van elkaar te leren zonder dat je van alles hoeft uit te leggen. Hier zijn mensen die jou begrijpen!

Elk HSP Atelier heeft een ander thema. Dit thema komt terug in de informatie, de oefeningen en de creatieve werkvormen. Het thema voor deze bijeenkomst is: HSP en energie. Hoe kan jouw energie-balans je helpen om beter om te gaan met hoogsensitiviteit?

 

De trainers van deze workshop, Claudy Voskens en Saskia Basten, kiezen heel bewust voor het belichten van de positieve kwaliteiten van HSP. HSP is een mooie kwaliteit die je veel kan brengen als je voor jezelf een goede balans vindt.

Datum

15 juni 2022
Verlopen!

Tijd

13:30 - 16:00

Kosten

€30,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Den Boogaard, cultuurcentrum Moergestel
St. Jansplein 5, Moergestel
Website
https://www.denboogaard.nl/
Categorie

Organisator

Claudy Voskens en Saskia Basten
Telefoon
0641207731
Email
claudy@puurstructuur.nl
Website
https://huisvantransformatie.nl/events/hsp-atelier-juni/
Meer Lezen
QR code