Skip to content

HSP Boscafé – Ontmoeten en tot rust komen in de natuur – Arnhem

Genoeg rust momenten nemen, is essentieel voor HSP-ers. En waar kan dat beter dan buiten in het bos? Wandel mee met mijn HSP Boscafé; ontmoet mede HSP-ers en geniet van de stilte in de natuur.

Het HSP Boscafé is een middag buiten om gelijkgestemden te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, je weer te herinneren dat je niet alleen bent, herkenning  en ook een middag van heerlijk tot rust komen in de natuur. We starten met een wandeling in stilte en ik biedt een aantal natuur werkvormen aan tijdens de wandeling vanuit mijn ervaring als HSP wandel- en natuurcoach. Er zal ruimte zijn voor praten en stilte, voor wandelen en rustmomenten, voor natuuroefeningen en zelfreflectie. 

Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met jou en de andere HSP-ers buiten te zijn, te genieten van de stilte in het bos, ons te laten verwonderen door de natuur en ook om onderling uit te wisselen over het leven als HSP-er.  

We wandelen op Landgoed Warnsborn ten noorden van Arnhem. Exacte adres en route ontvang je in de week voorafgaand aan het HSP Boscafé. Voor vragen mail me gerust op info@nature-moves.nl

Voor aanmelden klik op deze link: https://naturemoves.activehosted.com/f/11

Zie mijn website voor meer informatie over mijn aanbod en over mij: www.nature-moves.nl 

“There is no WiFi in nature, but you will find a better connection”.

Datum

17 juni 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€10,00
Categorie

Organisator

Nature Moves
Telefoon
0628034768
Email
info@nature-moves.nl
Website
http://www.nature-moves.nl
QR code