Skip to content

HSP (coaching) Dichterbij je echte ik, samen met God

Herkenbaar?

“Het lijkt mij heel Waardevol om voor mijzelf te kijken naar hoe mijn gevoeligheid voor mij werkt. Ik herken mij in vele voorbeelden van hoogsensitiviteit.” Zomaar 1 van de aanvragen die ik regelmatig binnen ontvang. Wat goed dat veel (christelijke) vrouwen stappen willen zetten om goed om te gaan met hun hsp zodat ze minder stress ervaren en meer vreugde, vrijheid en balans!

Annelies v Pit Coaching: Iedereen is uniek gemaakt en de karaktereigenschap hooggevoeligheid is zoals God mij en vele gemaakt heeft. Voor mij is HSP een waardevolle kracht geworden. Want het is een prachtige en unieke eigenschap waar zoveel moois uit naar voren kan komen als je er mee weet om te gaan. Helaas weten veel mensen pas op latere leeftijd waar het ‘anders’ zijn/ voelen vandaan komt.

En dat is dus helemaal niet gek door zoveel te zien, te horen en vooral te voelen, is een hooggevoelig persoon sneller geboeid en sneller vermoeid.

Intens genieten, uitbundige vreugde en diepgaande contacten passen eveneens in het plaatje. Hooggevoelig kan zowel uitputtend als verrijkend zijn.

Van Valkuil naar Kracht – Samen met God

Ben jij ook benieuwd hoe HSP coaching voor jou van betekenis kan zijn!? Bel of mail, de eerste stap heb je al gezet om deze “week van de HSP” te bezoeken.

bekijk de website, wil je telefonisch of persoonlijke intake of de vragenlijst de 9 gebieden van hooggevoeligheid van TotalBalance eens maken, neem dan contact op. Ik hoop je gauw te ontmoeten, Annelies

PS: niet alleen voor christenvrouwen hoor, iedereen is welkom!

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

15:00 - 16:00

Meer Info

Meer Lezen
Pit Coaching

Locatie

Pit Coaching
Multatulistraat 21, Zevenhuizen
Website
https://pitcoaching.nl/omgaan-met-hooggevoeligheid/
Categorie
Meer Lezen
QR code