Skip to content

HSP: Doorn of Diamant?

Hoogsensitiviteit is een schitterend kenmerk van wie je bent maar tegelijkertijd kun je er ook weleens last van hebben. In deze workshop krijg je psycho-educatie over wat HSP nou precies is, kenmerken van HSP en de werking van het brein bij HSP. Thema’s die veel voorkomen bij HSP zijn bijvoorbeeld veel aanvoelen maar moeilijk bij eigen gevoel kunnen komen, afwijzigingsgevoeligheid, perfectionisme, faalangst en grenzen aangeven.

Voordat je nu denkt dat er alleen maar ‘doorntjes’ zijn, er zijn juist ook vele mooie facetten van HSP en dan ligt de diamant te schitteren! Kennis over en inzicht in HSP geven je als het ware een nieuwe bril om naar jezelf te kijken. Je zelfinzicht en zelfvertrouwen groeien doordat je de aangeboden stof meteen op jezelf kunt betrekken en de kracht van HSP nadrukkelijk aan bod komt. Door te starten met de psycho-educatie krijg je eerst een theoretisch kader waarna we de praktijk van alledag erbij betrekken. Hoe ga je bv. om met allerlei prikkels, hoe geef je grenzen aan en heel belangrijk: hoe geef je aandacht aan zelfzorg?

Naast tips en tools is er tijdens deze dag volop ruimte voor ‘Vraag maar raak’; jouw vragen en ervaringen mag je inbrengen waardoor je maatwerk voor jezelf creëert. Je ontvangt een studiemap en er zijn veel boeken ter inzage waarvan sommige ook ter plekke te koop zijn. Ik zie ernaar uit om je op ontspannen wijze te ontmoeten, want voor de prijs van een coachgesprek hebben we nu een hele dag om samen op te trekken!

Datum

15 juni 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 16:00

Kosten

€132,50

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Amersfoort
Categorie

Organisator

Coby van der Zee | Dynanoia
Telefoon
0622675006
Email
cobyvanderzee@dynanoia.nl
Website
http://www.dynanoia.nl
Meer Lezen
QR code