Skip to content

HSP Wandelcoachsessie 25% korting Nationaal Park de Biesbosch

In de week van de HSP kan je de kracht van coachen in de natuur ervaren in het Nationaal Park de Biesbosch.

Wandelen in de natuur is een mooie gelegenheid om tot jezelf te komen en om soms letterlijk weer lucht en ruimte te krijgen. Het biedt je de mogelijkheid om letterlijk afstand te nemen van de dagelijkse gang van zaken en vaak de hectiek waar we in deze tijd in leven.

De natuur geeft kracht, rust, ruimte, energie, lucht….                      Inspiratie en metaforen van en in de natuur helpen bij het krijgen van inzichten en vervolgstappen (beweging). De natuur fungeert voor ons dan als het ware als een spiegel.

De rust en de natuur helpen ons beter te luisteren naar onze zintuigen en onszelf. De inzichten die we daardoor opdoen helpen ons verder.

Ben je HSP en wil je samen met mij ervaren wat de natuur voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze coachwandeling van 1,5 uur, in de week van de HSP met 25% korting (€ 118,- ipv € 157,50). Dit is inclusief voorgesprek van 20-25 min. online of telefonisch, koffie of thee, versnapering, foto’s. Is er geen mogelijkheid meer in de week van de HSP dan plannen we een andere datum!

Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@sylviabaars.nl

Sylvia Baars is register loopbaanprofessional, HSP coach, NLP Master, systemisch coach, wandelcoach en psychosociaal therapeut (ook met paard) en heeft een praktijk in Dordrecht voor begeleiding bij loopbaan- & levensvragen, stress, burn-out, HSP, angsten, traumabehandeling en hechtingsproblematiek. Voor volwassenen, jongvolwassenen, bedrijven en particulieren.

Indien je aanvullend bent verzekerd voor alternatieve geneeswijze kan het zijn dat je sessie gedeeltelijk wordt vergoed door je zorgverzekeraar, dit hangt af van je polis (neem hiervoor eventueel zelf contact op met je zorgverzekeraar)

Meer informatie over wandelcoaching kan je lezen op:

https://sylviabaars.nl/wandelcoaching

 

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

12 - 18 juni 2023

Tijd

Gehele dag

Kosten

€118,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Dordrecht
Website
https://sylviabaars.nl/
Categorie

Organisator

Sylvia Baars
Telefoon
06-18290689
Email
info@sylviabaars.nl
Meer Lezen
QR code