Skip to content

HSP & werken in teamverband

Hoe werk je als hoogsensitief mens met plezier en voldoening in teamverband? Werken in teamverband kan heel fijn en verrijkend zijn als je verbinding en begrip ervaart, je jezelf kunt zijn, gewaardeerd wordt en successen gezamenlijk gevierd worden. Echter, wanneer je met collega’s samenwerkt met verschillende meningen en energieën, je onrust, werk- en/of prestatiedruk ervaart of er (onuitgesproken) conflicten zijn dan kan het een hele uitdaging zijn om overeind te blijven.

In dit webinar geef ik je inzichten in groepsprocessen en hoe dat jij daardoor beïnvloedt wordt. Daarnaast ga ik in op de positie die jij geneigd bent in te nemen in de groep of het team, waar dat zijn oorsprong kent en wat dat betekent voor jouw functioneren. Uiteraard reik ik je handvatten aan om beter bij jezelf te blijven, veerkrachtig te dealen met eisen uit je werkomgeving en je energie goed te besteden.

Er is ruimte voor interactie. Daardoor is de maximale groepsgrootte 25 personen. Bij meer belangstelling zal ik een extra bijeenkomst plannen.

Gun jij jezelf meer inzicht in het effect van jouw hoogsensitiviteit op het werken in teamverband?

 

Datum

17 juni 2021
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Online
Meer Lezen
QR code