Skip to content

Ik-grens bewust zijn. Inzicht in hoe je (geen) grenzen aanvoelt en aangeeft

Grenzen aanvoelen en aangeven is zo makkelijk nog niet. Zeker niet voor een HSP-er die vaak heel veel aanvoelt bij de ander maar voor wie het vaak lastiger is om bij het eigen gevoel te komen. En zich regelmatig afvraagt: wie ben ik nou eigenlijk zelf?
Inzicht in het ik-grensbewustzijn kan hierbij zeer helpend zijn. Het is een effectieve methode die snel inzicht geeft en je bewust maakt van wat je (niet) doet in de interactie met je omgeving. Door je ik-grensbewustzijn te ontwikkelen kun je deze versterken en zal je zelfwaardering groeien. Dit verandert de relatie met jezelf en de mensen om je heen. Hoe bewuster je bent van je eigen ik-grens en je eigen innerlijk ruimte, des te bewuster kun je verschillende perspectieven innemen. Je gaat feilloos aanvoelen of je vanuit je gevoel of cognitief waarneemt en wat op dat moment ’t meest helpend is.
We werken het thema heel visueel uit en dit brengt je meteen op de diepere laag waar jouw aandachtspunten liggen als het gaat om grenzen. Laat je verrassen!

Datum

13 juni 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 16:00

Kosten

€132,50

Meer Info

Meer Lezen
Categorie

Organisator

Coby van der Zee | Dynanoia
Telefoon
0622675006
Email
cobyvanderzee@dynanoia.nl
Website
http://www.dynanoia.nl
Meer Lezen
QR code