Skip to content

In je uppie of toch anders?

Heb jij dat ook wel eens? Dat je een heleboel lekkers gepresenteerd krijgt? Een combinatie van producten waarvan je weet dat het smakelijk te combineren is. Maar je hebt wel een goed recept nodig om er een aantrekkelijke maaltijd van te maken. Een recept vinden kan op verschillende manieren net zoals bij je eigen onderneming. Je kunt gebruik maken van je eigen kennis en ondernemersdrive. Je kunt het allemaal in je uppie uitknobbelen of je laat je verleiden door mooie verkoperspraatjes van tools die ‘anderen’ allemaal gebruiken. Dus jij moet dat ook hebben volgens die verkoper. Is dat zo?

Je kunt ook eens kijken of iemand anders je kan helpen. Iemand die verder kijkt en die op een gestructureerde manier eerst kijkt naar dat wat er al is. Je hoeft niet altijd hele nieuwe pakketten aan te schaffen. Eerst eens kijken wat je in huis hebt je kunt dit vaak optimaliseren. Daar vind je al genoeg mogelijkheden die vaak voldoen aan je eisen van dat moment. Je gooit pas je oude schoenen weg als er genoeg alternatieven zijn die je kunt gebruiken. Dit gezegde is ietwat anders beschreven maar je weet hoe ik het bedoel.

Ik kan je hierbij helpen. Samen zorgen we voor een goed uitgewerkt recept. We gaan kijken welke producten je in huis hebt. Ik geef je ondersteuning en help je bij het maken van de juiste keuze(s). Met als resultaat dat je producten goed inzetbaar worden en blijven. Je gaat optimaal gebruik maken van de spullen die je in huis hebt. Je hoeft nergens meer naar te kijken. Door een keer een basis neer te leggen en de juiste keuzes te maken. De keuzes die bij je passen als ondernemer, trainer, coach of kenniswerker. 

Je wilt het bij iemand neer kunnen leggen die je kunt vertrouwen. Iemand die het op een rustige manier met je bespreekt en alle opties bekijkt. Iemand die het in alle rust uit kan leggen. Die goed kan analyseren en op de hoogte is van diverse tools en programma’s zoals bv. PowerPoint, Canva, Zoom, Infographics kan maken, handig is met Word en Excel maar ook weet wat je met Google Analytics kunt. O ja, de juiste trefwoorden kan vinden voor je website en blogs. Dit is een belangrijke als je net start met bloggen bijvoorbeeld. Je wilt je teksten bij iemand neerleggen die kan redigeren en op de hoogte is van de regels binnen copywriting. Iemand die een tekst aantrekkelijk kan maken en de juiste woorden gebruikt.

Ik ondersteun je in het schrijven van je marketingboodschappen. Het opzetten van je salespagina maar ook het redigeren of tegenlezen van je teksten. Misschien heb je wel hulp nodig bij een marktonderzoek, je doelgroep en relatiebeheer. Ik denk graag met je mee met de opzet van je website of redesign volgens de laatste ontwikkelingen. Kortom ik ben je virtuele (regel)nichtje dat op de achtergrond veel voor je kan betekenen.

  • Heb jij geen tijd om na te denken over welke tools je allemaal nodig hebt?
  • Geen tijd om te beoordelen welke tools je in wilt zetten?
  • Heb jij geen tijd om dat te doen wat je daadwerkelijk wilt doen?
  • Verlies je teveel tijd aan voorbereiding en verzand je snel in je oude patroon?
  • Verlies je snel je focus door alle prikkels op het internet?
  • Besteed je teveel energie aan externe factoren die niets met je business te maken hebben?

Variatie met structuur

Je wilt een gedegen advies en je wilt gestructureerd aan de slag. Zo kun jij je bezighouden met je onderneming. Dat waar jij het beste in bent. Daar waar je passie ligt en waarvoor je je eigen onderneming bent gestart. Voel jij je aangesproken neem dan vrijblijvend contact met me op. Samen kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je zult versteld staan van je eigen kunnen. Ik had zelf een jaar geleden niet kunnen weten dat ik nu regelmatig een Spaans pepertje gebruik bij het koken. Je maakt je eten net wat smakelijker. Dit kun jij ook, variëren in je onderneming maar wel met structuur. Probeer het eens uit en neem contact met me op. Ik heb er zin in.

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Meer Info

Meer Lezen
Categorie
Meer Lezen
QR code