Skip to content

Inspiratiesessie: Inzicht in jouw Hooggevoeligheid

Als je een hooggevoelig of hoogsensitief (HSP) persoon bent, beleef je het leven op een unieke manier en dit brengt zowel positieve als uitdagende aspecten met zich mee. 

Hooggevoelig zijn is namelijk echt een bijzondere eigenschap. Je hebt hierdoor een aantal kenmerken waarmee je echt het verschil kan maken! Hooggevoelige personen hebben (heel vaak) een goed oog voor detail, zijn empatisch, zorgzaam, creatief en zo kan ik nog wel even doorgaan. Aan de andere kant brengt hooggevoelig zijn ook een aantal uitdagingen met zich mee. Het is ook belangrijk om te leren hoe je op een goede manier met deze uitdagingen kunt omgaan.  Denk bijvoorbeeld aan goed voor jezelf te zorgen, duidelijk je grenzen aangeven en door jouw emoties en reacties te leren begrijpen.  

In onze online inspiratiesessie gaan wij samen een half uur sparren over jouw hooggevoeligheid. Wat betekent hooggevoelig zijn voor jou, wat zijn jouw uitdagingen en welke  superkrachten horen bij  jouw hooggevoeligheid? En nog veel belangrijker; hoe ga je op dit moment om met deze uitdagingen en superkrachten? Welke kansen zijn er voor jou om nog steviger in je schoenen te kunnen staan?

Door in gesprek te gaan, leer jij jezelf en jouw hooggevoeligheid nog beter kennen. Het gaat je veel inzichten geven en je gaat hooggevoelig zijn nog beter begrijpen. Ook krijg je een aantal praktische tips van mij (als hooggevoeligheid deskundige) die je meteen kunt toepassen en waar je het effect meteen van gaat merken! 

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

19 - 23 juni 2024
Online

Locatie

Online
Categorie
Studio Re-New/Rianda Nannes

Organisator

Studio Re-New/Rianda Nannes
Telefoon
06-24247240
Email
info@studiorenew.nl
Website
https://www.studiorenew.nl/contact/
QR code