Skip to content

Intens mens

Wees welkom bij een zinderende avond geestelijk ‘skinnydippen’! Stel jezelf attent bloot aan reflectieve vragen, creatieve perspectieven, ontwarde essenties en inspirerende, paradoxminnende zelfkennis. In gloedvolle verbinding met dito onderzoekende geesten, leer je jezelf kritisch bestuderend kennen en mag je er ook nog hartelijk en verbindend om lachen. Lotte leest tussendoor passievol voor uit de bundel ‘Intens mens’.’Intens mens’ bevat lyrische reflecties op thema’s als zingeving, emotionele ontwikkeling en creativiteit, een spiegelrijk voor de sensitieve geest.
Tijdens de avond eren we innerlijke en wereldlijke complexiteit, doorvoelen we de intensiteit van leven en beleven en durven we de levensvragen te stellen die we doorgaans vermijden of eindeloos, vruchteloos herkauwen. We onderschrijven kwetsbaarheid maar miskennen veerkracht niet, we spiegelen elkaars maskers en zetten ze moedig af. En we hebben aandacht voor wereldlijke thema’s en uitdagingen die we wellicht liever vermijden, maar die juist onze realiteitszin, verbeelding én intensiteit mogen wakkerschudden. Een heérlijke zomeravond, met een zelfgemaakte pot thee en subliem geserveerde porties filosofie, psychologie en kunsten op het menu.
*Praktische informatie*
Vrijdag 17 juni, 19:30 – 22:00
Kosten deelname: 25 euro inclusief BTW
Aanmelden: lotte@alotofcomplexity.com
De inloggegevens ontvang je tijdig na aanmelding.
Nota bene, een speciale actie voor de week van de hsp: Bestel je tegelijkertijd het boek ‘Intens mens’(https://www.alotofcomplexity.nl/boek)*, dan betaal je geen kosten voor deelname aan het webinar.
*Benieuwd naar reviews van het boek ‘Intens mens’?
— Rianne van de Ven, coach, docent, trainer & spreker over hoogbegaafdheid bij volwassenen
“Lotte van Lith heeft een onwaarschijnlijk onvergelijkbaar boek geschreven. Al is het de vraag of het woord ‘boek’ bij Intens mens wel passend is. Het is eigenlijk een kunstwerk, een ode aan ervaring, intensiteit en begaafdheid.”
— Rogier Poels, psychotherapeut, supervisor

 

Datum

17 juni 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€25,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Online
Categorie
Meer Lezen
QR code